Feli scoate "Iubirea ca la piata"

31 mai 2023, 15:31

Feli scoate "Iubirea ca la piata"

Feli scoate pe „taraba” sufletelor „Iubirea ca la piata”, o piesa nepretuita despre lucrurile cu adevarat importante in viata, dincolo de averi.

„Imi doresc ca toti cei care asculta piesa sa realizeze ca iubirea si fericirea chiar nu pot fi gasite la taraba, la piata, nu pot fi negociate sau vandute la kilogram sau la jumatate de pret, ci ar trebui sa fie cautate in alta parte. Sugestia mea ar fi ca prima oprire pentru aceasta cautare sa fie inima!”, povesteste metaforic Feli mesajul noii sale piese.Co-productie Cat Music si HaHaHa Production, cu muzica si versurile scrise de Feli, impreuna cu Serban Cazan si Smiley si productia muzicala semnata de Serban Cazan, „Iubirea ca la piata” a fost compusa in 2017 pentru a „trezi” oamenii care au convingerea ca fericirea sta in lucrurile materiale.

„Vindem iubirea ca la piata/Negociem pe sentiment/Sarutari la legatura/Dam iluzii kilograme/Pana dam de faliment!/Ce frumoasa ar fi viata daca nu am pune pret/N-am mai vinde dragostea cui nu merita/Si, da, am trai mai multe vieti” spune refrenul piesei al carei clip este regizat si scris precum un scurt-metraj cu accente retro, din povesti de altadata, de Vlad Oancea.

Inapoi la stiri cu Vedete