Vedete

Vedete


Dan Helciug este cel mai "cantacios" trol, Spruce, in noua aventura muzicala - "Trolii- se strange trupa"!

19 octombrie 2023, 10:40

Dan Helciug este cel mai "cantacios" trol, Spruce,  in noua aventura muzicala - "Trolii- se strange trupa"!

Sa ne acordam chitarele si vocile alaturi de gasca noastra la cel mai tare concert al lumii, ce va face inimile sa bata la unison din 20 octombrie 2023 doar in cinematografe!

Dupa doua filme epocale cu un succes rasunator si priza la public, in care Poppy si Ciot (Jorge) au fost prieteni la catarama si parteneri de nazbatii care mai de care, dragostea va pluti in aer intre eroii nostrii deoarece flirtul prinde “radacini”. Pe masura ce cei doi se apropie mai mult, ei descopera ca Ciot are un trecut secret, iar pelicula dezvaluie viata lui Ciot inainte de evenimentele din primul film. Acesta a facut parte dintr-o trupa de calibru, respectiv BroZone, impreuna cu cei patru frati ai sai: Floyd, John Dory, Clay si Spruce, interpret magistral de one-man showul Dan Helciug, actor, solist vocal si personalitate publica titrata a Romaniei care s-a remarcat in showbizul autohton prin proiecte speciale (“Ferma Vedetelor”, “Arca lui Noe”, “Rivalii” etc.), prin slagare ce au cucerit topurile din tara (“ Traiasca Berea” etc.) si un farmec inedit care l-a plasat in inimile romanilor, loc in care va fi imortalizat mult timp de acum incolo.

Muzica, balsamul care a vindecat suflete de cand fiinta umana a putut exista, este calea spre comuniune, spre interiorizare, spre regenerarea ranilor sufletesti si spre acceptarea cu sine si cu propriul destin dat, a canta din toata inima, cum o fac dragii nostrii troli este intelesul filmului: daca vom privi in interior vom gasi drumul menit si vom avea raspuns la toate raspunsurile noastre.

Dreamworks Animation este cel mai mare studio de productie independent de filme de animatie. A fost infiintat in anul 1994 odata cu Dreamworks SKG de Steven Spielberg, Jeffrey Katzenberg si David Geffen, insa in 2004 s-a separat de compania mama pentru a functiona ca un studio autonom, dedicat exclusiv realizarii de pelicule de animatie. Din anul 2007 productiile DreamWorks Animation beneficiaza de dublaj in limba romana.

In cei peste 20 de ani de existenta a produs 28 de lungmentraje, printre care ‘Shrek al treilea ( in interpretarea solistei Carmen Trandafir)’, ‘Shrek pentru totdeauna‘ (in interpretarea prezentatorului de televiziune Cosmin Selesi), ’, ‘Madagascar 2’ ( in interpretarea rapperului 1-Q Sapro), Cinci eroi de legenda’ (in interpretarea sportivei Ana Maria Branza), ‘Dl.Peabody si Sherman’ (in interpretarea prezentatorului de televiziune Virgil Iantu, ‘Trolii’ ( in interpretarea cantaretului Jorge), ‘Trolii descopera lumea’ ( in interpretarea dansatorului Crbl si a artistei Dalma Kovacs), ‘Kung Fu Panda’ (in interpretarea actorului Serban Pavlu) , ‘Kung Fu Panda 3’ (in interpretarea artistei si vedetei de televiziune Andra si a starului TV Catalin Maruta) , ‘Megamind’ (in interpretarea prezentatorului TV Psvel Bartos), ‘Madagascar 3: Fugariti prin Europa’ (in interpretarea actritei Adriana Trandafir, ‘Turbo’ (in interpretarea vedetei de televiziune Mihaela Radulescu, a crainicului Cristian Sabbagh, a rapperului Puya, a solistului de muzica si personalitatii TV Aurelian Temisan) , Baietii rai (in interpretarea solistei Alina Chinie) , Peste Tufis (in interpretarea chefului Sorin Bontea, a artistului muzical Laurentiu Duta si a artistei Lili Sandu) sau seriale precum ‘Spirit cu sufletul liber’ (a carei interpreta a genericului este Jo)care au strans peste 11 miliarde de dolari incasari la nivel mondial. In 2002, productia Shrek, a celor de la Dreamworks, a obtinut primul Oscar pentru un lungmetraj de animatie din istorie si in 2006 al doilea premiu de profil cu ‘Wallace si Gromit’.

Inapoi la stiri cu Vedete