Vedete

Vedete


Billie Eilish lanseaza videoclipul piesei ''No Time To Die'', coloana sonora a filmului James Bond

2 octombrie 2020, 16:10

Billie Eilish lanseaza videoclipul piesei ''No Time To Die'', coloana sonora a filmului James Bond

Billie Eilish, artista castigatoare a multiple premii GRAMMY, a dezvaluit astazi videoclipul oficial pentru „No Time To Die", piesa originala scrisa pentru al 25-lea film James Bond, No Time To Die.

Regizat de Daniel Kleinman, videoclipul impleteste filmari cu Billie Eilish ºi scene preluate din filmul James Bond. Piesa este produsa de fratele lui Billie, FINNEAS, castigator al premiului GRAMMY, alaturi de Stephen Lipson, cu aranjamente orchestrale de Hans Zimmer si Matt Dunkley si chitara de Johnny Marr. Eilish, in varsta de 18 ani, este oficial cel mai tanar artist din istorie care a scris si a inregistrat o piesa tematica James Bond.

Vorbind despre implicarea lui Billie Eilish si FINNEAS in piesa principala a filmului, producatorii No Time To Die, Michael G Wilson si Barbara Broccoli au dezvaluit ca „Billie si Finneas au scris o melodie incredibil de puternica si emotionanta pentru No Time To Die, care a fost creata impecabil ºi care se incadreaza perfect in povestea emotionala a filmului".

Billie Eilish a declarat: „Este o nebunie sa faci parte din toate aceste aspecte ale filmului. A fi capabil sa compui melodia tematica a unui film ce face parte dintr-o serie atat de legendara este o mare onoare".

FINNEAS adauga: „Compozitia melodiei tematice pentru un film Bond este ceva la care am visat sa facem intreaga noastra viata. Nu exista asocieri mai iconice de muzica si cinematograf decat cele de genul Goldfinger si Live and Let Die. Ne simtim atat de norocosi sa jucam un rol mic intr-o franciza atat de legendara, sa traiasca 007".

Regizorul filmului, Cary Joji Fukunaga, a spus: “putini sunt cei care inregistreaza o tema Bond. Sunt un mare fan al lui Billie si Finneas. Integritatea si talentul lor creativ sunt de neegalat. “

In No Time To Die, Bond are misiunea de a salva un om de stiinta rapit, o misiune care se dovedeste a fi mult mai perfida decat se astepta, conducandu-l pe Bond pe urmele unui ticalos inarmat cu o noua tehnologie periculoasa.

No Time To Die va fi lansat in cinematografe la nivel global incepand cu 12 noiembrie, in Marea Britanie, prin Universal Pictures International si in SUA pe 20 noiembrie.

Asculta piesa: https://umusic.lnk.to/NoTimeToDiePR

Sursa: umusic.ro

Inapoi la stiri cu Vedete