Vedete

Vedete


Artista-poeta, Feli a lansat "Tu, Poezie", o piesa despre dragostea de sine necesara fiecarei femei

9 martie 2023, 15:14

Artista-poeta, Feli a lansat "Tu, Poezie", o piesa despre dragostea de sine necesara fiecarei femei

Feli lanseaza ca un cadou muzical de 8 martie „Tu, Poezie”, o piesa-indemn pentru toate femeile din lume de a nu uita de sufletul lor, de puterea de regenerare pe care o au si de iubirea pe care ar trebui sa si-o poarte inainte de orice pentru a le fi bine intreg Universul.

“Pentru muza mea, FEMEIA, am scris o piesa care sa ne aduca aminte noua, tuturor femeilor, ca mai presus de orice iubire e iubirea de sine. Cand toate iubirile trec, sa nu uiti niciodata ca dragostea fata de tine ramane.”, spune cu tarie, dar si cu fragilitate artistica Feli pentru care viata, cu toate emotiile ei, este sursa inepuizabila de inspiratie.

„Tu poezie, eu poeta, Iubirea noastra-i de pe alta planeta” sunt versuri din refrenul menit sa imputerniceasca atat iubirea, cu toate valorile ei, cat si femeia care, dupa dezamagiri si suferinta, are puterea de a renaste si a se reindragosti.

Co-productie HaHaHa Production si CatMusic, cu versurile scrise exclusiv de Feli (Felicia Donose), muzica semnata de Feli (Felicia Donose) si Gabriel Stanoiu, Razvan Sofronescu care semneaza si productia muzicala, „Tu, Poezie” este o declaratie de dragoste a artistei Feli fata de iubire, dar si fata vitala iubirea de sine a femeilor.

Link „Tu, Poezie” - https://www.youtube.com/watch?v=QkOItG9DnH0

Inapoi la stiri cu Vedete