Vedete

Vedete


Ariana Grande este de neoprit! Albumul "positions" debuteaza pe prima pozitie in topul Billboard 200!

11 noiembrie 2020, 13:24

Ariana Grande este de neoprit! Albumul "positions" debuteaza pe prima pozitie in topul Billboard 200!

Este clar faptul ca Ariana Grande este una dintre cele mai de succes artiste din lume. Cel mai recent material discografic al artistei ii reconfirma acest statut. "positions" debuteaza pe primul loc in topul albumelor din clasamentul Billboard 200. 
 
Prin aceasta noua reusita, Ariana stabileste un nou record in muzica internationala, ca fiind singura artista cu trei albume care ajung pe locul 1, in doi ani si aproape trei luni.  
 
"positions" este al cincilea album al Arianei care ajunge pe primul loc in Billboard 200. In urma cu o saptamana si single-ul omonim a ajuns pe prima pozitie in topul Billboard Hot 100 (topul single-urilor). 
 
Cel de-al saselea album al Arianei a adunat, in prima saptamana de dupa lansare, 174.000 de unitati vandute, doar in SUA. Cea mai urmarita cantareata pe Instagram (peste 200 milioane de urmaritori) are, totodata, si cel mai vandut album intr-o saptamana. 
 
Reamintim faptul ca Ariana a inceput teasing-ul pentru noul album pe 14 octombrie, pe 23 octombrie a lansat single-ul "positions", iar pe 30 octombrie albumul "positions". 
 
 
Grande a ajuns pentru prima oara pe locul 1 in topul Billboard 200 cu albumul ei de debut, Yours Truly, care a ajuns pe locul 1 in top pe 21 septembrie 2013. A urmat-o "My Everything" (13 septembrie 2014), "Sweetener" (1 septembrie 2018), "Thank U, Next" (23 februarie 2019) si acum "positions" (14 noiembrie 2020)
Dintre acestea, cele mai recente trei albume au stabilit recordul de a fi no. 1 in doar doi ani si doua luni jumatate.
 
Al saselea material discografic contine 14 melodii, dintre care trei sunt colaborari cu The Weeknd, Doja Cat si Ty Dolla Sign. Pe 23 octombrie 2020, Ariana Grande a lansat single-ul "positions", prima piesa lansata de pe album. Urmareste aici videoclipul: https://www.youtube.com/watch?v=tcYodQoapMg
"positions" este al patrulea album lansat in ultimii trei ani de catre Ariana, dupa Sweetener (2018), "thank u, next (2019) si varianta live pentru Sweetener.

Asculta aici albumul: https://umusic.lnk.to/PositionsAlbumPR

Sursa: umusic

Inapoi la stiri cu Vedete