Taylor Swift

Taylor Swift


Taylor Swift: Sunt prostuta cand sunt indragostita

18 ianuarie 2012, 13:29

Taylor Swift: Sunt prostuta cand sunt indragostita

Taylor Swift sustine ca, atunci cand este indragostita, este "ridicol de prostuta."

Cantareata americana apare pe coperta revistei Vogue din SUA, numarul din luna februarie, si a discutat deschis despre suferinta in dragoste care sta la baza urmatorului sau album, scrie music-news.com.

Pana in prezent, Taylor Swift a fost implicata in relatii cu vedete precum Joe Jonas, Taylor Lautner, John Mayer si Jake Gyllenhaal. Artista nu s-a sfiit niciodata sa isi ascunda durerea in urma despartilor amoroase, piesa "Dear John" de pe albumul "Speak Now" zvonindu-se ca ar fi despre cantaretul John Mayer.

"Cred ca sunt inteligenta, mai putin cand sunt foarte, foarte indragostita. Atunci devin ridicol de prostuta. Momentan, nu sunt implicata intr-o relatie. Nu imi prea vine sa imi dau intalniri," a declarat cantareata pentru revista Vogue.

Citeste mai mult despre "Taylor Swift: Sunt prostuta cand sunt indragostita" pe bestmusic.ro
Citeste versuri Taylor Swift pe bestmusic.ro.

Inapoi la stiri cu Taylor Swift
stefanya
stefanya
19 ianuarie 2012, 07:26

SnowBiz97 are dreptate.

Briosica-dulce
Briosica-dulce
18 ianuarie 2012, 22:29

si eu patesc la fel cand imi place de cineva... adika cine a fost indragostit are idee despre comportament.. nu ka mimisupeer

Harry_vrajitorul
Harry_vrajitorul
18 ianuarie 2012, 20:15

@mimisupeer.....:| Ai fost vreodata indragostita?/:)Se vede ca nu.:-w Taylor e super!E inteligenta si talentata.:X Probabil ca tu nici nu stii cine e Taylor Swift,dar te-ai gasit sa comentezi.;)

ShowBiz97
ShowBiz97
18 ianuarie 2012, 18:21

mimisupeer,daca spui asta,inseamna ca nu ti-a placut niciodata de un baiat.Foarte multe fete sunt prostute cand le place de cineva. Daca era proasta,insemna ca nu se pricepea la nimic,dar Taylor este foarte inteligenta si foarte talentata.Gandeste inainte sa comentezi :D.

mimisupeer
mimisupeer
18 ianuarie 2012, 16:29

ce proasta e