Smiley

Smiley


Teste Smiley

Smiley

Smiley lanseaza "Aia e", imnul optimistului

3 mai 2023, 17:36

Smiley lanseaza "Aia e", imnul optimistului

Smiley lanseaza in prag de vara ”Aia e”, un imn al omului optimist care stie sa ia ce e bun din trecut si sa traiasca prezentul cu bucurie si cu „lectiile” invatate.

„#AiaE este despre cum privim pozitiv ziua de azi chiar daca am pierdut niste lucruri in trecut, despre cum ne concentram pe lucrurile bune care au ramas si cum le folosim pentru a merge mai departe cu lectia invatata si cu zambet pe fata. Am facut piesa acum cativa ani si am trecut-o prin multe variante pana a ajuns in forma de azi pe care abia astept sa o ascultati si sa o dansati cu bucurie toata vara. Mi s-a parut tare ca imediat ce am inregistrat varianta de astazi a piesei, am realizat ca „Aia e” este una dintre cele mai folosite expresii in limbajul nostru. Este o expresie care poate sa spuna atat de multe si cand e bine, si cand e rau, si cand esti resemnat, si cand esti uimit, in multe situatii cu care ne intalnim zi de zi. Asa ca, aia e, va invit la dans!”, declara Smiley.



„Aia e, ce-am pierdut, am pierdut, duca-se. Aia e, oricum nu regret nimic din ce-a fost si nu mai e. Cele rele sa se spele, cele bune sa se-adune, nu conteaza ce se pierde, important e ce ramane.”, spune parte din refrenul noii piese Smiley pentru care „drumul” e parte importanta din rostul destinatiei.

Co-productie HaHaHa Production si Cat Music, cu muzica semnata de Smiley, Florin Boka, Roland Kiss, Lucian Nagy, Sergiu Gherman, Andrei Dan, versurile scrise de Smiley si Dorian Micu, productia realizata de Smiley, Feenom si Roland Kiss, iar mixul facut de Sergiu Gherman, „Aia e” e o piesa pozitiva, fredonata si parafrazata deja de toata lumea de la prima ascultare.

Echipa HaHaHa Production a creat deja in pregatirea lansarii piesei o gama de plasturi simbolici, de stickere fizice sau de whatsapp si de diverse „remedii” haioase care sa schimbe tonul de resemnare in ton de veselie al mult folositului „Aia e”.

Inapoi la stiri cu Smiley