Smiley

Smiley


Teste Smiley

Smiley

Smiley este locul 1 in Topul celor mai difuzate piese la radio si este singurul artist roman cu 8 piese in Top 100

20 februarie 2023, 11:13

Smiley este locul 1 in Topul celor mai difuzate piese la radio si este singurul artist roman cu 8 piese in Top 100

Dublu record pentru Smiley in 2022, conform MEDIAFOREST! 

Smiley este locul 1 in topul celor mai difuzate piese la radiourile din Romania in tot anul 2022, conform analizei realizate de Mediaforest, cu piesa ”Scumpa foc”, pe care o canta alaturi de Juno. Artistul si fondatorul HaHaHa Production detine si recordul de a fi singurul artist din Romania cu 8 piese in top 100 cele mai difuzate piese ale anului 2022.

Media Forest
Cu 5412 difuzari la radiourile romanesti si o audienta de aproape 5 milioane si jumatate de ascultatori, cu un videoclip cu Adelina Pestritu in rol principal care a inregistrat, la 8 luni de la lansarea live din timpul concertului de la Sala Polivalenta din Bucuresti, peste 18 milioane de vizualizari, „Scumpa foc”, co-productie HaHaHa Production si Cat Music, continua sa-si spuna povestea de succes in industria muzicala din Romania.

„Muzica este o poveste care nu se termina niciodata. Se naste atunci cand o compui, prinde contur atunci cand o inregistrezi si-i adaugi versuri si imagini si se implineste continuu atunci cand este ascultata, fredonata, cautata si difuzata. Sunt recunoscator tuturor celor care imi asculta muzica, radiourilor si celor din industria media si muzicala care imi duc povestile mai departe difuzandu-le. Exista atat de multi artisti romani mari, atatea piese bune, atatea povesti de viata transmise prin muzica, atatea suflete de alinat si stari de celebrat prin piese, incat nu pot sa spun decat ca am cea mai frumoasa meserie din lume si cei mai tari colegi!”, a declarat Smiley plin de recunostinta pentru succesul din 2022, dar si de planuri muzicale mari pentru 2023.

Pe langa „Scumpa foc”, desemnata cea mai ascultata piesa a anului 2022 la radiourile romanesti, Smiley mai este prezent in TOP 100 piese de succes ale anului trecut, conform Mediaforest, cu inca 7 piese, fiind singurul artist din Romania cu atatea prezente in top care insumeaza o audienta de peste 12 milioane de ascultatori de radio.

Scumpa foc

Piese precum „Purtat de vant”, „Nu mai exista dup-aia”, „Mai mult de-o viata”, lansate in 2022 ca episoade din primul serial muzical din Romania, „Rita”, cantata alaturi de Connect-R, „Doar vina ta”, alaturi de Andra, , „Fii tot ce poti”, impreuna cu Satra B.E.N.Z si chiar si „In lipsa mea”, piesa lansata acum 15 ani, alaturi de Uzzi, sunt piesele cu care artistul Smiley este prezent in TOP 100 cele mai difuzate piese ale anului trecut si cu care isi continua drumul de succes inceput cu 20 in urma in industria muzicala din Romania.

„2023 se aude deja atat de bine, incat abia astept sa-l ascultam impreuna cu totii, indiferent in ce colt de lume am fi.”, anunta Smiley, nerabdator pentru ceea ce urmeaza sa lanseze si sa produca in noul an.

Smiley

Inapoi la stiri cu Smiley