Smiley

Smiley


Teste Smiley

Smiley

Smiley a lansat primul episod din serialul sau muzical Mai mult de-o viata

25 noiembrie 2021, 15:19

Smiley a lansat primul episod din serialul sau muzical Mai mult de-o viata

Smiley are astazi premiera primului episod din serialul sau muzical, "Mai mult de-o viata" pe canalul sau de YouTube. "Locul sfinteste omul", primul episod construit ca un scurt-metraj, este un feat între Smiley si prietenul sau DOC, o calatorie pe muzica si film a viitorului în trecut, acolo unde încep cel mai frumos povestile de iubire.

"Locul sfinteste omul" este începutul povestii de prietenie si iubire dintre doi baieti si o fata, care si-au trait copilaria într-o Românie de acum 30 de ani, într-un cartier de blocuri, dintr-un oras oarecare, înfrumusetat de inocenta, pasiunile, peripetiile si compatibilitatea dintre ei. Povestea de prietenie a celor 3 copii este vazuta acum prin ochii lor ca oameni mari care îsi retraiesc începuturile vietii si ale relatiei si constientizeaza importanta locului si a radacinilor trecutului pe care nu le poate sterge niciun parcurs ulterior, oricât de dramatic ar fi.

"Povestea mea a început la Pitesti si mereu voi spune asta, indiferent pe unde ma vor purta pasii. Este locul care ma stie pe mine, care îmi stie povestea si care nu ma lasa sa uit de unde am plecat. "Locul sfinteste omul" vorbeste despre amprenta pe care o lasa locul si oamenii din copilarie în fiecare dintre noi, acea magie comuna care face ca noi sa ramânem conectati peste timp chiar daca am crescut, ne-am schimbat si am plecat pe unde ne-a purtat viata. Locul în care ne nastem si crestem, prieteniile pe care le legam în copilarie, sentimentele care se nasc atunci, dar carora abia mai târziu stim sa le dam nume, ne scriu si ne construiesc pe noi ca oameni mari. Cred ca relatiile din copilarie pot calatori si rezista mai mult de-o viata, iar felul în care se transforma ele depinde de fiecare în parte.", povesteste Smiley despre primul episod din serialul sa muzical care se va lansa episod cu episod pe parcursul urmatoarelor luni.

De-a lungul anilor, Smiley si DOC si-au pus semnatura comuna pe multe hituri, iar fanii asteapta de mult timp o noua colaborare muzicala între cei doi artisti, mai ales dupa succesul pe care înca îl înregistreaza piesa lor "Pierdut buletin", lansata în 2015,: "Ma întâlnesc des prin studio cu Andrei, de cele mai multe ori nu pentru a ne scrie noua piese. Când am creionat "Locul sfinteste omul", am stiut ca va fi ceva special. Initial nu era vorba de mine pe piesa, dar nu am rezistat si m-am cerut pe ea. seriful a percutat instant si iata!", a declarat DOC despre cea mai recenta colaborare cu Smiley.

"Locul sfinteste omul", prima dintr-o serie de 5 piese care stau la baza serialului muzical "Mai mult de-o viata", este co-productie HaHaHa Production si Cat Music, are versurile compuse de Dorian Micu, Vlad Munteanu (DOC), Andrei Tiberiu Maria (Smiley), muzica semnata de Dorian Micu, Vlad Munteanu (DOC), Andrei Tiberiu Maria (Smiley), Chopsticks, Roland Kiss si productia realizata de Chopsticks.

Serialul muzical "Mai mult de-o viata", compus din 5 episoade construite ca scurt-metraje care leaga muzical si cinematografic etapele unei povesti de iubire fara sfârsit, are scenariul scris deIulian Moga, regia poarta semnatura lui Kobzzon, muzica este compusa, produsa si înregistrata în studiourile HaHaHa Production, iar proiectul este co-productie HaHaHa Production si Cat Music.

Inapoi la stiri cu Smiley