Smiley

Smiley


Teste Smiley

Smiley

Smiley a lansat piesa Nu mai exista dup-aia

10 decembrie 2021, 19:36

Smiley a lansat piesa Nu mai exista dup-aia

La doua saptamani de la lansarea primul episod aflat înca în trending pe YouTube, Smiley a lansat "Nu mai exista dup-aia", al doilea scurt-metraj din serialul muzical "Mai mult de-o viata", în care cei trei prieteni din copilarie, personajele principale ale povestii în 5 episoade, traiesc acum gustul iubirii adolescentine care-i poarta intens si dramatic între extaz si agonie. "O prietenie din copilarie se transforma în iubire, în acea prima iubire perfecta, completa, ce pare vesnica. Doar ca ei, prietenii, sunt 3, nu 2.", povesteste Smiley intriga episodului nr. 2 care este despre adolescenta cu fluturi în stomac, fiori de gelozie si pumni de furie a celor 3 prieteni protagonisti.

Prietenie, distractie, concert, dragoste, suflet-pereche, tentatie, pacat, bataie, acestea sunt doar cateva dintre ingredientele cu care Smiley spune mai departe povestea începuta cu "Omul sfinteste locul". "Nu mai exista dup-aia, ce simt acum va ramane mereu, eu te iubesc si d-aia toata viata ma simt ca-n liceu.", e parte din refrenul piesei si din convingerea adolescentului îndragostit ca doar el traieste o iubire care poate dura "mai mult de-o viata".

"Acest al doilea episod din serial este o piesa de party, care mie îmi aminteste de perioada SIMPLU si de distractiile de atunci, e o piesa de dans pe care m-as bucura mult sa se danseze la petrecerea de Revelion. "Nu mai exista dup-aia" este despre "traieste clipa", despre moment, despre acum, pentru ca asta e adolescenta, o perioada în care nu te gandesti decat la momentul prezent.", declara Smiley.

"Nu mai exista dup-aia", a doua dintr-o serie de 5 piese care stau la baza serialului muzical "Mai mult de-o viata", este co-productie HaHaHa Production si Cat Music, are versurile compuse de Andrei Tiberiu Maria (Smiley), Vlad Munteanu (DOC) si Dorian Micu, muzica semnata de Andrei Tiberiu Maria (Smiley), Vlad Munteanu (DOC), Dorian Micu, Florin Boka, Lucian Nagy si Roland Kiss si productia realizata de Andrei Tiberiu Maria, Florin Boka, Lucian Nagy, Roland Kiss.

Serialul muzical "Mai mult de-o viata", compus din 5 episoade construite ca scurt-metraje care leaga muzical si cinematografic etapele unei povesti de iubire fara sfarsit, are scenariul scris deIulian Moga, regia poarta semnatura lui Kobzzon, muzica este compusa, produsa si înregistrata în studiourile HaHaHa Production, iar proiectul este co-productie HaHaHa Production si Cat Music.
Nu mai exista dup-aia

Inapoi la stiri cu Smiley