Smiley

Smiley


Teste Smiley

Smiley

Smiley a lansat piesa "Noi doi si noaptea"!

23 aprilie 2021, 13:46

Smiley a lansat piesa "Noi doi si noaptea"!

Urmariri ca in filme, efecte speciale, "Noi doi si noaptea", o piesa fierbinte cu adrenalina in fiecare acord,

 

Smiley a zburat prin parbrizul bolidului sau dupa o ciocnire cu masina Politiei

 

 

Smiley a facut o cursa nebuna prin Bucurestiul pustiu pe timp de noapte, viteza maxima, scartait de roti, urmariri periculoase, adrenalina si nenumarati cai putere, iar aventura a culminat cu o explozie de proportii intre masina salbatica a artistului si masina de Politie. Totul se regaseste in videoclipul noii piese a lui Smiley, "Noi doi si noaptea", cu un videoclip ca o evadare de lume si de constrangeri, ca un strigat de libertate si de dor, semnat de regizorul Catalin Bugean si de DOP-ul Danut Padure, care provoaca imaginatia si dorintele ascunse ale oamenilor: "Clipul este spectaculos, am filmat cu o superechipa de dimineata de la 7 pana noaptea tarziu si m-am simtit la unele faze de parca as fi jucat in Fast and furious", marturiseste Smiley.

Cursa prin Bucuresti pe timp de noapte si cu declaratii pe propire raspundere la purtator a facut Smiley si la avanpremiera piesei sale, pe care a decis sa o faca in strada, cu dedicatie pentru cei mai apropiati fani ai sai. in timpul unui live pe facebook de joi seara, a luat decizia de a merge la cei care isi doreau sa asculte cu o noapte inaintea tuturor piesa "Noi doi si noaptea". Le-a luat adresele si cu piciorul pe acceleratie si masca pe nas a mers la cativa dintre ei, le-a pus piesa si a simtit putin din emotia reintalnirii cu oamenii de care ii e teribil de dor. La balcoane, la geamul apartamentului, in fata blocului, oamenii din comunitatea online a lui Smiley au avut parte de o intalnire neasteptata cu el si de o lansare personala si individuala a noii sale piese. "Ne lipsesc intalnirile cu prietenii, mersul la concerte, contextele pozitive in care ne putem bucura de muzica, de filme, de teatru, de familie fara griji. Asa ca am hotarat sa merg eu la cativa dintre cei pe care de obicei ii vedeam pe primele randuri la concertele mele si sa le daruiesc un moment de surpriza si bucurie, sa stie cat sunt de importanti pentru mine si cat imi e de dor de ei si de energia lor. Am colindat Bucurestiul cu "Noi doi si noaptea" in boxele de la masina si a fost super fun, am primit o gramada de reactii cool pentru care le multumesc mult oamenilor. Pentru ei e piesa si sper sa o aseze curand in playlisturile lor de party", a povestit plin de entuziasm Smiley.

Smiley a lansat azi "Noi doi si noaptea", o noua piesa de pe albumul sau in curs de dezvaluire, o invitatie la distractie si un strigat de dor de prieteni, de petreceri si de nopti albe pline de dans si de veselie. "E nevoie de muzica pozitiva, de chemare a verii, de fortare a optimismului si a seninului in vietile noastre. Putem visa cu nostalgie la aventuri, dar cel mai bine este sa ne bucuram de o piesa care ne binedispune instant, ne ridica de pe scaun, ne da un vibe bun si ne ajuta sa ne amintim ca viata e frumoasa si ne poate oferi super senzatii in fiecare zi.", spune artistul Smiley care promite sa continuie seria lansarilor de piese de party care nu trebuie sa lipseasca din niciun playlist de dans.

Cu muzica si versurile compuse de Smiley impreuna cu Dorian Micu, serban Cazan si Gabriel Stanoiu, "Noi doi si noaptea" creeaza prin sound, inspiratie si mood o atmosfera retro-future, o teleportare in viitor a muzicii anilor 80 de care artistul este indragostit: "Eu consider ca muzica anilor 80 a reprezentat una dintre cele mai tari etape din istoria muzicii, eu sunt un mare fan al acestei epoci si am vrut sa umplu urechile si sufletele celor care ma asculta cu energia si soud-ul acelor vremuri de glorie pentru muzica si distractie.".

Chiar daca pentru Smiley noptile albe nu mai sunt date de petreceri si intalniri lungi cu prietenii, ci de noua sa viata in 3, piesa "Noi doi si noaptea", co-productie HaHaHa Production si Cat Music, il ajuta sa reintre in atmosfera nebuna si plina de aventuri ale vietii in 2: "Recunosc ca atunci cand am scris piesa, chiar eram doar "noi doi si noaptea", iar acum, la lansare suntem "noi trei si noaptea", insa este fantastic ce stare de bine poate crea piesa, ce dor de aventuri si de evadari genereaza. Abia astept sa facem o petrecere mare la care sa dansam pana dimineata pe ea.", ii invita la dans Smiley pe toti cei cu chef de viata si de party.

Inapoi la stiri cu Smiley