Smiley

Smiley


Teste Smiley

Smiley

Smiley a ajuns la America's Got Talent, invitat de celebrul Simon Cowell

31 martie 2023, 11:32

Smiley a ajuns la America's Got Talent, invitat de celebrul Simon Cowell

Aflat pentru doua saptamani in America pentru a face muzica alaturi de artistii de la HaHaHa Production si ROMDROPS, Smiley a fost invitat la filmarile pentru noul sezon al prestigioasei emisiuni America’s Got Talent de catre celebrul Simon Cowell, creatorul si producatorul formatului de televiziune Got Talent, considerat de Guinness World Records cel mai de succes reality-show din lume, cu peste 68 de tari care-l produc.

Invitat de prezentatorul Terry Crews pe scena, intampinat cu entuziasm, zambete si strangeri de mana de Heidi Klum si Sofia Vergara si felicitat la scena deschisa de Simon Cowell, desemnat de revista Time in 2004 si 2010 unul dintre 100 cei mai importanti oameni de pe planeta, Smiley a facut ca platoul urias de filmare din Los Angeles sa rasune in aplauzele sutelor de spectatori la numele Romania.

Smiley prezinta alaturi de Pavel Bartos show-ul „Romanii au talent”, de la Pro Tv, de la prima sa editie din 2011, iar stilul lor de prezentare din cele 13 sezoane ale emisiunii s-a impus in format, a facut istorie la nivel mondial si a fost preluat si de alte cupluri de prezentatori „Got Talent” din alte tari.

„Pentru mine a fost o experienta incredibila si un moment trait din plin, dupa atatia ani de televiziune. Este coplesitor sa fii acolo, sa simti atmosfera din platoul ala urias, sa te stranga in brate unii dintre cei mai importanti oameni de televiziune din lume si sa stii ca faci parte, alaturi de echipa ta din Romania si de romanii tai talentati, dintr-o poveste atat de mare si de spectaculoasa cum este Got Talent. M-am bucurat si ca am constatat ca si noi suntem foarte buni si ca „Romanii au talent” este produsa, realizata, gandita, pusa in scena similar cu editia americana. Am incercat sa filmez, sa va arat, dar sa ma si bucur, sa traiesc experienta asta asa cum a fost ea, memorabila si insemnata pentru noi, romanii. Multi chiar ne stiau pe noi, prezentatorii din Romania, pe unii dintre concurentii de acasa care au facut istorie si m-am bucurat teribil sa gasesc in public, printre spectatori, romani bucurosi sa vada o bucatica din ”acasa” in fata lor. O superexperienta pentru care sunt recunoscator!”, a declarat Smiley care a hotarat sa lanseze odata cu plecarea in LA #DailyTok, un jurnal video pentru comunitatea sa de pe TikTok, cu episoade zilnice, pentru a impartasi cat mai mult din cele 2 saptamani de aventura americana.

https://www.tiktok.com/@smiley_omul/video/7216593961366883611?_r=1&_t=8b64pGSFCah
* episodul 3 din jurnalul video #DailyTok de pe TikTok Smiley despre aventura americana

Experienta America’s Got Talent este aratata si povestita de Smiley in episodul 3 al jurnalului sau de pe TikTok #DailyTok: https://www.tiktok.com/@smiley_omul/video/7216593961366883611?_r=1&_t=8b64pGSFCah

Inapoi la stiri cu Smiley