Smiley

Smiley


Teste Smiley

Smiley

S-a lansat ultimul episod al serialului muzical "Mai mult de-o viata"!

18 februarie 2022, 17:37

S-a lansat ultimul episod al serialului muzical "Mai mult de-o viata"!

Deznodamant în serialul muzical „Mai mult de-o viata”, pe canalul de YouTube al lui Smiley!

Raspunsul se gaseste în „Mai mult de-o viata”, ultimul episod al serialului muzical cu acelasi titlu, semnat de Smiley – https://www.youtube.com/watch?v=jU3rsWxvm-U

Smiley dezvaluie finalul mult asteptat al povestii de iubire în 5 acte din serialul sau muzical ”Mai mult de-o viata” odata cu lansarea ultimului episod care da si numele proiectului. Dupa povesteaunei prietenii infantile ce naste o iubire initial inocenta, apoi pasionala si, într-un final tradata, Smiley da acum verdictul: este final sau continuare în iubirea începuta în primul episod si încercata de drame în urmatoarele?”Iubirea moare sau supravietuieste parcursului unei vieti? Sufletele iarta si se regasesc sau pastreaza urmele suferintei si închid portile? În fiecare poveste, verdictul depinde de protagonisti. În serialul „Mai mult de-o viata”, finalul este spus de noi, de Gina si de mine, si de felul în care vedem noi iubirea.”, anunta Smiley ultima fila din serialul sau muzical în 5 acte.

Dupa ce primele patru episoade ale serialului, „Locul sfinteste omul”, „Nu mai exista dup-aia”, „Purtat de vant” si „Mi-aduc aminte” au spus povestea copilariei fericite, a adolescentei tumultuoase, a drumului spre succes si a iubirii pasionale, dar tradate a trei buni prieteni, „Mai mult de-o viata” pune punctul pe I si arata chipul iubirii mature, traversate de timp si drame, dar si de pasiune si destin.

De-as avea mai mult de-o viata, te-as iubi de doua ori, pana dincolo de stele, pana dincolo de nori. Dac-as lua-o de la capat, tot pe tine te-as iubi, esti cu totul peste toate, tu îmi esti, tu îmi vei fi.”, spune refrenul celei mai noi piese a lui Smiley care a dat sensul si numele proiectului „Mai mult de-o viata”.

Mai mult de-o viata”, ultimul episod din seria de 5 care si da numele serialului este co-productie HaHaHa Production si Cat Music, are versurile compuse de Andrei Tiberiu Maria (Smiley) si Nosfe, muzica semnata de Andrei Tiberiu Maria (Smiley), Nosfe, Lucian Nagy, Florin Boka, Roland Kiss si productia realizata de Lucian Nagy, Florin Boka, Roland Kiss.

Lansat episod cu episod pe canalul de YouTube al artistului Smiley, serialul muzical „Mai mult de-o viata”, compus din 5 episoade construite ca scurt-metraje ce leaga muzical si cinematografic etapele unei povesti de iubire fara sfarsit, are scenariul scris de Iulian Moga, regia poarta semnatura lui Kobzzon, muzica este compusa, produsa si înregistrata în studiourile HaHaHa Production, iar proiectul este co-productie HaHaHa Production si Cat Music.

Inapoi la stiri cu Smiley