Smiley

Smiley


Teste Smiley

Smiley

In noua sa piesa, in vremuri de deriva, Smiley se intreaba "Pana cand"

14 octombrie 2021, 12:41

In noua sa piesa, in vremuri de deriva, Smiley se intreaba "Pana cand"

Smiley lanseaza "Pana cand", o piesa-intrebare in ton cu vremurile, care aduna in notele si versurile ei derivele, fricile si apasarile perioadei pe care o traverseaza acum omenirea. "Este, in aceste timpuri, un preaplin de emotii pe care fiecare dintre noi il manifesta cum simte, cum poate, cum stie. Unii oameni scriu, altii plang sau se plang, unii urla, altii studiaza, unii actioneaza sau construiesc. Noi, artistii, avem la indemana muzica pentru a exprima ceea ce simtim. Astfel, ne alinam pe noi si, speram noi, ii alinam si pe altii.", povesteste Smiley despre esenta noii sale piese.

Inspirata din intrebarea pe care Smiley si-o pune din ce in ce mai des, cu din ce in ce mai multe variante de continuari, "Pana cand" poate suna diferit in fiecare om, in functie de ce este prea mult, prea gri, prea des amanat, prea nociv pentru fiecare. "Pana cand, pana cand o sa mai suferim pe Pamant, uite cum suflete plang, ca nu mai stiu pana cand e prea mult", spune parte din refrenul noii piese produse de HaHaHa Production impreuna cu Cat Music si semnate de Smiley ca muzica si text alaturi de Dorian Micu, Florin Boka, Roland Kiss si Lucian Nagy.

"Pana cand" este o intrebare personala, ce nu asteapta un raspuns catre altii, ci doar apasa butonul constiintei in noi. Fiecare om are inauntrul lui o lumina pe care trebuie sa stie sa o aprinda in intuneric, care sa actioneze pentru bine si sa reactioneze la rau, sa opreasca greselile si sa primeasca frumosul, sa aleaga corectul, nu usorul. ii invit pe oameni sa completeze in gand intrebarea "Pana cand" cu ce ii sperie sau ii dernajeaza mai mult la ei, la lume, la azi si la gandul spre maine. S-ar putea, pe langa raspuns, sa isi dea seama ca mai au cate ceva de schimbat.", considera Smiley care ii provoaca pe toti cei care cauta raspunsuri, sa dea play la piesa si sa caute binele si adevarul in suflet si in actiunile lor de zi cu zi.

Dai click aici ca sa vezi galeria poze din videoclip.

Inapoi la stiri cu Smiley