Ross Lynch

Ross Lynch


Ross Lynch din Plaja Adolescentilor de la Disney Channel ne dezvaluie ce face ca acest film sa fie special

10 iulie 2013, 15:50

Ross Lynch din Plaja Adolescentilor de la Disney Channel ne dezvaluie ce face ca acest film sa fie special

Clopotel: Ce difera la filmul “Plaja Adolescentilor” fata de “Austin si Ally”?

Ross: Este atat de diferit. In “Plaja Adolescentilor” este mult mai multa energie si pot spune ca si foarte mult machiaj. Fiind o camera pe tine, este mult mai intim, dar imi place diversitatea, fiind foarte diferit de “Austin si Ally”. Imi plac amandoua productiile, insa “Plaja Adolescentilor” este mai usor de jucat, mai real.

Clopotel: Poti sa ne spui despre ce este vorba in Plaja Adolescentilor?

Ross: Plaja Adolescentilor ii prezinta pe Brady si McKenzie, care sunt elevi la liceu. Acestia adora sa faca surf si sa se uite la filmul lor preferat, Wet Side Story, un muzical, cu actiunea desfasurata pe plaja. Cei doi vor fi transpusi in filmul Wet Side Story si ii vor da originalitate.

Clopotel: In timpul liber, cand nu faci filme sau nu esti in studio sa canti, ce faci?

Ross: Cand nu fac filme, fac muzica si cand nu fac muzica, fac filme. Dar daca am timp liber, imi place sa fac surf, sa cunosc oameni noi, cand calatoresc imi place sa vad toate atractiile. Poti sa vizitezi singur, dar o persoana din zona iti poate arata mult mai multe locuri. Cred ca reusesti sa cunosti cu adevarat un oras doar daca esti insotit de cineva care locuieste acolo.
Ross LynchClopotel: Daca ai putea sa faci schimb de locuri cu cineva din lume, pentru o zi, cine ar fi acea persoana?

Ross: Daca m-as putea intoarce in timp, as vrea sa fiu Neil Armstrong. Ar fi foarte frumos sa ajung pe Luna. A fost un tip norocos, mi-ar placea aceasta experienta.

Clopotel: Daca ar trebui sa alegi intre a face filme si a canta, ce ai alege si de ce?

Ross: Nu pot sa aleg intre cele doua, e ca si cum ai alege intre cei doi copii. Dar muzica a fost prima, asa s-a intamplat, am inceput sa ascultam si sa facem muzica prima data, dar iubesc filmele si muzica in egala masura.

Clopotel: Deseori este comparat cu Zac Efron. Ce parere ai despre aceasta comparative? Crezi ca esti viitorul Zac Efron?

Ross: Nu cred ca o sa am acelasi parcurs in cariera ca Zac Efron, desi se bucura de o cariera de succes, iar aceasta comparatie este un compliment pentru  mine. Este adevarat ca High School Musical a avut o mare influenta asupra mea, fiecare casting la care am fost, era in stilul Zac Efron. Ar fi grozav daca si eu as putea lansa un asemenea trend.

Inapoi la stiri cu Ross Lynch
AndreeaGabriela2014
AndreeaGabriela2014
16 noiembrie 2014, 00:45

Esti asa de dragut Ross

cureleamiruna
cureleamiruna
31 ianuarie 2014, 17:03

Oh!E fff. dragut!

Pufy123
Pufy123
30 decembrie 2013, 10:50

Esti cel mai tare Ross,eu sunt fanul numarul 1 ,mi-as dori sa te intalnesc nu sa te vad numai la desenul "Plaja Adolescentilor",sper ca intr-o buna zi o sa te intalnesc aici in Romania.

eui
eui
10 septembrie 2013, 22:14

Buna Ross sunt o mare fana permitemi sa -iti spun o intrebare!

FanLeo
FanLeo
11 iulie 2013, 10:37

Ce dragut e! :):):)