Robert Pattinson

Robert Pattinson


Robert Pattinson crede ca iubita lui arata ca un extraterestru

8 septembrie 2011, 11:22

Robert Pattinson crede ca iubita lui arata ca un extraterestru

Ce complimente isi fac doi tineri indragostiti si celebri, pe deasupra? Actorul Robert Pattinson si-a gratulat iubita, spunand ca are momente in care seamana cu un extraterestru.

Pattinson este de parere ca iubita lui, Kristen Steward, arata ca un extraterestru in ultimul film din franciza " Twilight ".

"Sunt scene in care Bella arata ca un extraterestru. Cand bebelusul o mananca de dinauntru, ea arata atat de slaba si oribila", a declarat Robert Pattinson .

Citeste mai multe despre "Robert Pattinson crede ca iubita lui arata ca un extraterestru" pe vedeta.ro

Inapoi la stiri cu Robert Pattinson
blacky_star_girl
blacky_star_girl
8 septembrie 2011, 12:55

P: In primele trei filme , totul se rezuma pe suprimarea sexualitatii. In aceasta parte totul o ia razna: bai la miezul noptii, scene de sex in care patul cedeaza, o sarcina rapidaÂ… Nu stiu daca eu as putea sa le fac fata tuturor acestor lucruri in acelasi timp. RP: M-au speriat si pe mine putin, ca sa fiu sincer. Cand am auzit despre ultima carte si mi s-a spus: 'Vei vedea, ei fac dragoste de multe ori, vor fi si momente mai dificile. Jacob se indragosteste de un bebelusÂ…' am ramas mut de uimire. Rezumata astfel, ai crede ca este ce-a mai tacanita poveste pe care ai auzit-o vreodata. Dar cand o citesti, nu mai pare atat de scandaloasa, atat de socanta. Pentru cei ce nu au citit cartile, sunt sigur ca filmul li se va parea fara indoiala cel mai interesant din toata saga. Plecam de la o poveste adolescentina fantastica, trecem printr-o drama ciudata care se transforma uneori intr-o poveste horror. Sunt scene in care Bella arata ca un extraterestru. Cand bebelusul isi croieste drum din interior afara , ea arata atat de slabita si palida, inspaimantatoare. Kristen a fost nevoita sa poarte machiajul acela oribil, iar cand a aparut pe platouri am intrebat echipa 'Sunteti siguri ca filmam Twilight? Nu se presupune ca ar trebui sa fie inofensiv si interzis copiilor sub 13 ani?' INTERVIU ACORDAT DE ROBERT PATTINSON REVISTEI PREMIERE!

blacky_star_girl
blacky_star_girl
8 septembrie 2011, 12:54

Stati unpic! Aici nu s-afacut nimic altceva in afara de a reformula cuvintele spuse de el! Nu vreau sa apar pe nimeni,dar m-am saturat de presa care schimba tot! Iau ce e mai bun din oameni si ii transforma in ceva urat si groaznic!

steph1y
steph1y
8 septembrie 2011, 12:07

mie mi se pare ca ea e mult mai frumoasa ca el :)

cristinacrisa
cristinacrisa
8 septembrie 2011, 11:46

ce nesimtit!!kristen e ff frumoasa!!