La-La Band

La-La Band


LaLa Band, pe ultima suta de metri cu repetitiile pentru concertul LaLa Love

7 martie 2012, 16:45

LaLa Band, pe ultima suta de metri cu repetitiile pentru concertul LaLa Love

 

LaLa Band, trupa-vedeta a serialului "Pariu cu viata”, a ajuns pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru super concertul "LaLa Love”, ce va avea loc pe 11 martie, la Sala Palatului, incepand cu orele 18:00.

Numeroase piese celebre ale trupei, cover-uri de exceptie, coregrafii spectaculoase, un show de lumini impresionant si multa culoare, sunt doar cateva dintre elementele ce vor alcatui marele eveniment de duminica. Fanii vor avea ocazia sa experimenteze fenomenul "LaLa” la un alt nivel, pentru ca fiecare detaliu al show-ului este gandit la superlativ.

In plus, LaLa Band va canta alaturi de trupa X-Plod in concertul de lansare al noului album "LaLa Love Songs”.

Pentru seara cea mare, cei 20 de tineri muncesc in fiecare zi, petrecandu-si ore in sir in sala de repetitii.

 

"Va fi mai mult decat un simplu concert pentru ca ceea ce pregatim in fiecare zi, aici in sala de repetitii, este cu totul si cu totul special.” ne-a spus Alina.

 

"LaLa Love reprezinta un vis care, pe 11 martie va deveni 100% realitate iar pentru asta muncim zi de zi, pentru ca totul sa iasa perfect!” a declarat Dorian.

Citeste totul despre "LaLa Band, pe ultima suta de metri cu repetitiile pentru concertul LaLa Love" pe bestmusic.ro.

Citeste versuri La-la Band pe bestmusic.ro.

Inapoi la stiri cu La-La Band
razvan1000
razvan1000
12 mai 2012, 11:11

Sunt UN MARE fan ''LA LA''.De pe 14.05 voi fi PRESEDINTELE FAN CLUBULUI ''LAla BAND''!Asa ca eu si prietenii mei va uram noroc!

GloriaMelu
GloriaMelu
15 aprilie 2012, 21:19

Sufletul mi se umple de lumina atunci cand vad atatia fani,insa nu cred ca ar trebui sa va certati pe aceasta tema. Lala band este un fenomen care ar trebui sa aduca muzica si zambete pe fetele oamenilor,nu certuri. Oricum ati fost fenomenali pe 11 martie.Va pup.

PishoiMik
PishoiMik
16 martie 2012, 13:07

Da...giulygiuly1 si ca sa stii...nicio vedeta nu isi face publice comentariile sau numele real...

stefyta_skumpyka
stefyta_skumpyka
12 martie 2012, 20:48

Ce..........giulygiuly1 ti-am inchis gura de nu mai ziki nimik?????:)))))))))

NoName4Ever
NoName4Ever
11 martie 2012, 21:52

anutza135, LaLa Band sunt de fapt 19, deoarece fata aia grasa Bianca sau cum o chema in serial nu mai este. :P numara si tu mai atent. ;]

NoName4Ever
NoName4Ever
11 martie 2012, 21:49

ce copii terminati :]]=]] adica giulygiuly =]]]] dute la culcare =]]]]]

stefyta_skumpyka
stefyta_skumpyka
11 martie 2012, 18:21

Cine crede ca am dreptate vreau sa aud asta si cine crede ca n-am dreptate vreau sa aud asta si giulygiuly1 cred ca ti-am inschis gura. P.S scuzati greselile de ortografie ma grabesc.

stefyta_skumpyka
stefyta_skumpyka
11 martie 2012, 18:20

Draga mea giulygiuly1 cum a spus komy11 nu va mai dati vedete al serialului Pariu cu Viata uite acum spun si eu sunt .......... draga mea daca tot ziki ca esti Ioana de ce pe profilul tau scrie ca ai 11??? vreau si eu o explicatie pentru chestia asta. Si n-am terminat bai nu va mai dati alte vedete si profitati de bani,cadouri s.a , ca sus exista un Dumnezeu care ne vede si ne aude deci incetati cu chestia asta.PUNCT. Cam atat am avut de spus cei care sunteti contra insemna ca faceti si voi acelasi lucru. P.S scuzati greselile de ortografie ma grabesc.

komy11
komy11
11 martie 2012, 10:31

Unii isi fac diferite conturi pe diferite site`uri si zic ca sunt chiar vedetele din "Pariu cu Viata". Va spun sincer ca aceste chestii nu sunt chiar foarte bune pentru ca asta inseamna ca nu resectati personajele serialului. Si eu sunt fan mare, dar nu facandu`mi conturi cu astfel de nume. Eu stau pe Facebook`ul lor si vad ce este nou. Ascult muzica lor si ma uit la serial in timp ce discut cu fetele despre ce se intampla in el. Sunt diferite chestii care v`as spune sa nu faceti in legatura cu acele conturi care vi le`am spus mai sus. Mai bine tineti`va caputul acela acasa si nu face`ti manevre gresite ca tot voi platiti...

anutza135
anutza135
10 martie 2012, 17:34

la biografie sunt 20 de tineri nu 19 !