La-La Band

La-La Band


LaLa Band a implinit un an de la infiintare. Vezi cum au sarbatorit membrii trupei

27 februarie 2012, 16:46

LaLa Band a implinit un an de la infiintare. Vezi cum au sarbatorit membrii trupei

Sambata, 25 februarie, trupa LaLa Band a implinit un an de la infiintare! Inca de dimineata membrii trupei au ajuns in Buftea, unde s-au apucat constiincios de treaba, repetand intens pentru marele concert "LaLa Love", de pe 11 martie de la Sala Palatului.

In timpul repetitiilor, toate luminile din sala s-au stins iar echipa de productie a serialului "Pariu cu Viata" le-a adus tinerilor din trupa, un tort mare plin cu artificii. Niciunul dintre ei nu se astepta la o astfel de surpriza, asa ca, au urmat momente emotionante, in care toti s-au imbratisat, au cantat impreuna "La multi ani" si si-au pus fiecare cate o dorinta. 

 

"LaLa Band reprezinta deja familia mea! Ne vedem zilnic, petrecem foarte, foarte mult timp impreuna iar ceea ce le urez astazi e "Sa fie LaLa in continuare!". ne-a spus Alina. 

 

"Pentru mine LaLa Band inseamna un nou mod de viata si o oportunitate extraordinar de mare. De ziua LaLa doresc sa urez trupei sa continue, daca nu la fel de bine, de cinci ori mai bine!". a declarat Dorian.

Citeste mai multe despre "LaLa Band a implinit un an de la infiintare. Vezi cum au sarbatorit membrii trupei" pe bestmusic.ro

Citeste versuri La-La Band pe bestmusic.ro.

Inapoi la stiri cu La-La Band