Andra

Andra


Colaborare eveniment! Andra si Smiley - prima piesa impreuna: "Doar vina ta"

13 octombrie 2022, 18:00

Colaborare eveniment! Andra si Smiley - prima piesa impreuna: "Doar vina ta"

Lansare-eveniment în industria muzicala din Romania! Andra este tatuatoare profesionista si are bratul plin de tatuaje, iar Smiley este un designer vestimentar creativ. Rolurile atipice ale celor doi artisti sunt ipostaze din videoclipul piesei „Doar vina ta”, prima piesa împreuna a celor mai importanti doi artisti din Romania, co-productie Andra Records si HaHaHa Production, mult asteptata si ceruta de comunitatile lor.

Dupa 20 de ani de prietenie, proiecte comune muzicale si de televiziune, Andra si Smiley marcheaza prin „Doar vina ta” o premiera în relatia si în carierele lor. „Este o piesa pe care am compus-o cu dedicatie pentru Andra, nu este prima facuta de mine pentru ea, însa este prima pe care o cantam împreuna. Ne dorim de mult timp sa scoatem o piesa amandoi si iata ca momentul acesta mult asteptat a venit acum, dupa 20 de ani de prietenie si proiecte comune. Andra a cantat cu SIMPLU, noi doi facem de atata timp „Romanii au talent”, am lucrat împreuna la „Vocea Romaniei” si la alte productii si tot cautam momentul potrivit pentru o piesa a noastra si iata ca acum apare „Doar vina ta” care speram sa cucereasca.”, povesteste Smiley, artistul care canta, dar si semneaza versurile si muzica noii piese alaturi de serban Cazan.

Doar vina ta”, Andra feat. Smiley, este povestea perfecta de dragoste, cu început jucaus si neasteptat, parcurs colorat în nuante senzuale si pecetetluire inevitabila ca familie. „E despre dragoste si fericire. Despre o dragoste pura, despre persoana cu care te simti complet atat dimineata la cafea, cat si seara cand ajungeti acasa si va uitati la film. Este despre momentul acela în care realizezi ca îti doresti mai mult de-o viata cu omul de langa tine. Cand am înregistrat-o am plans, nu mi s-a mai întamplat asta pana acum. “Doar vina ta” este o melodie pe care o vei simti si asculta si tu cu nodul în gat si lacrimi în ochi.”, marturiseste Andra.

„O viata n-o sa ne-ajunga, vreau doua neaparat!”, apare tatuat de mana Andrei pe corpul personajului principal masculin, pregatit sa-si surprinda partenera cu o cerere în casatorie. „Atunci cand mi-e bine, e doar vina ta/Cand eu nu stiu dansul, tu schimbi muzica/Nu stiu ce m-as face dac-ai disparea/Tu esti lumea toata si lumea-i a mea”, sunt versurile refrenului co-productiei Andra Records si HaHaHa Production, a carei productie muzicala este semnata de sSrban Cazan si Gabriel Stanoiu.

Clipul piesei „Doar vina ta” în care apar în rolurile principale actorii stefan Iancu si Daria Pentelie, cu palmares în teatru, productii tv si film romanesc si international, este regizat de Iulian Moga, dupa un scenariu scris de Ramon Laurentiu Militaru si cu productia semnata de HaHaHa Video Production.

Inapoi la stiri cu Andra