Andra

Andra


Andra, despre box, operatii estetice si "Romanii au talent"

19 iulie 2011, 15:19

Andra, despre box, operatii estetice si "Romanii au talent"

Cantareata Andra a vorbit, in cadrul unui interviu acordat Ziare.com, despre dorinta ca toate piesele sale sa ajunga cunoscute la nivel international, dar si despre faptul ca femeile nu ar trebui sa apeleze la operatiile estetice, pentru ca, la un moment dat, acestea se intorc "impotriva ta".

Artista a mai comentat meciul lui Lucian Bute, in deschiderea caruia a cantat. Andra ne-a marturist ca a fost onorata de propunere si ca a avut lacrimi in ochi in timp ce intona imnul.

Cum v-ati simtit in momentul in care ati intonat imnul national la meciul lui Lucian Bute?

Nu aveam cum sa ma simt decat foarte mandra, m-am simtit extraordinar, poate si pentru ca am crezut foarte tare in victoria lui. M-am bucurat ca am intonat imnul Romaniei, fiindca pentru Lucian Bute s-a intonat, stiti, si imnul Canadei, altcineva l-a cantat. Sunt, asadar, fericita ca am fost "vocea lui romaneasca", vocea de acasa, vocea sufletului sau.

Cum ati primit propunerea aceasta?

Cei de la Pro TV mi-au propus si am acceptat fara nicio intrebare suplimentara. Am avut emotii placute, aproape ca aveam lacrimi in ochi cand am cantat. M-am rugat pentru victoria lui Bute si Dumnezeu mi-a ascultat si mie ruga, alaturi de ruga atator alti romani.

Ati fi de acord ca micutul David sa faca o cariera in box?

Eu sunt de acord sa faca orice ii este lui potrivit si bine, orice il face fericit. E foarte important sa traiesti din ceea ce iti place cu adevarat. Eu stiu mai bine ca oricine ce inseamna asta. Daca el va vrea sa fie poet, sa fie poet. Daca vrea sa fie chirurg, asta sa fie. Iar daca vrea sa faca box si are talent pentru asa ceva, eu il voi sustine, mai ales ca Romania are o traditie frumoasa in sportul asta.

Ce va doriti pentru fiul dumneavoastra? Ce v-ar placea sa devina?

Repet, vreau sa devina ceva care sa-l faca fericit, sa-i implineasca viata, sa-i umple sufletul. Indiferent ce-ar face. Nu m-am gandit asa departe. Probabil, din reflex, si eu, si Catalin ni-l imaginam pe David ca fiind cantaret sau lucrand intr-o televiziune, dar ne dam seama ca e devreme, are viata inainte, ramane de vazut ce-i place si lui.

Citeste tot interviul pe site-ul www.ziare.com.

Inapoi la stiri cu Andra