Vino in lumea jucariilor de la Nicoro Toys, e la un click distanta!

7 decembrie 2012, 11:24

Mai este putin pana la venirea lui Mos Craciun. Vino sa vezi ce ti-am pregatit in Atelierul lui Mos Craciun alaturi de prietenii tai de la Nicoro Toys.

 Avem zeci de jucarii pentru copii mai mici si mai mari care vor sa invete lucruri noi si sa-si faca prieteni. In lumea jucariilor de la Nicoro ai enciclopedii care iti spun tot ce vrei sa stii despre animale, sistemul solar sau geografie. Aici vei gasi papusi care vorbesc cu tine si canta si bebelusi atat de dragalasi incat vei vrea sa-I iei peste tot cu tine.
Vino in lumea jucariilor de la Nicoro Toys, e la un click distanta!Pentru baietii cuminti, Mosul a pregatit masini radiocomandate, care fac drifturi senzationale. Tot la noi gasesti garaje pentru cele mai noi modele de Ferrari si te vei putea intrece cu prietenii tai.
Vino in lumea jucariilor de la Nicoro Toys, e la un click distanta! Nici pe fetite nu le-a uitat Mosul. A pregatit seturi de accesorii si bijuterii, tatuaje la moda si o jucarie cu ajutorul careia isi pot face singure genti si portofele la moda. Si surprizele nu se termina aici. Nicoro a creat pentru voi o papusa care poate canta si spune povesti ore intregi. Trebuie sa incarci pe un stick de memorie orice fisier cu muzica sau povesti, chiar si cu vocea ta, iar papusa Ioana va reda inregistrarea. Nu uita de noutatile iernii, daca vrei sa te joci cu parintii tai de Craciun. Ia un puzzle 3D si vei da viata celor mai frumoase cladiri din lume.

Vino in lumea jucariilor de la Nicoro Toys, e la un click distanta!

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cele mai multe dintre piramide au fost construite ca morminte pentru faraoni.

› vrei mai mult

Bancul zilei

- Mama, azi l-am oprit pe Georgescu sa-i faca o farsa domnului profesor.
- Frumos din partea ta. Cum a fost?
- Sa vezi: Georgescu a pus pe scaunul de la catedra o pioneza. Cind domnul profesor era cite pe ce s-o atinga, i-am tras repede scaunul.

› vrei mai mult