"Viata ca un joc video" cu Cameron Boyce ca protagonist in rolul unui adolescent fenomen in lumea jocurilor video, va avea premiera sambata, 19 noiembrie, la Disney Channel

16 noiembrie 2016, 16:49

-- Invitat special va fi Joseph Garrett, vedetã YouTube --

 


Disney Channel surprinde lumea amețitoare a sportului electronic profesionist urmãrit de întreaga lume într-un sitcom intitulat "Viata ca un joc video", care îl are ca protagonist pe Cameron Boyce ("Jessie", "Descendenții") și care va avea premiera SÂMBÃTÃ, 19 NOIEMBRIE, la ora 9:00 dimineața pe Disney Channel. Acest serial relateazã aventurile unui puști de 15 ani, jucãtor profesionist de jocuri video fenomen, care este forțat sã se înscrie la o școalã publicã pentru prima datã și care devine acum nevoit sã-și utilizeze perspicacitatea din lumea virtualã a jocurilor pentru a trece peste provocãrile vieții reale. Joseph Garrett, cunoscut ca Stampy Cat, starul YouTube cu imensã popularitate și fan al jocului Minecraft, va avea o apariție specialã în primul episod.


 Viata ca un joc video


Seria reflectã cultura unicã a lumii jocurilor video prin elemente grafice (Game Over și Achievement Unlocked) și secvențe vãzute din perspectiva unui gamer care descriu o realitate alternativã de fiecare datã când personajele se confruntã cu o situație dificilã.



Conor, un adolescent carismatic și cool, câștigã popularitate ca "KidFury", un gamer profesionist care suferã o ranã devastatoare la degetul mare fiind astfel nevoit sã iasã din lumea fermecãtoare a competițiilor profesioniste. Dupã ani întregi în care a fost școlit în circuitul internațional profesionist, el începe liceul pentru prima datã unde întâlnește trei parteneri de joc - Franklin, Wendell și Ashley. Cei trei își unesc forțele pentru a organiza prima ligã de gaming în școala lor și împreunã învațã cã o prietenie de duratã construitã în lumea realã este mult mai importantã decât acumularea celor mai bune scoruri în universul digital.

 

Viata ca un joc video

 

În rolurile celor trei prieteni pasionați de jocuri video ai lui Conor sunt Murray Rundus, care îl interpreteazã pe arogantul, dar simpaticul Wendell, Felix Avitia în rolul lui Franklin, un fan înfocat al jocurilor video și Sophie Reynolds care o interpreteazã pe neobișnuita și amuzanta Ashley.



În primul episod, Conor încearcã cu disperare sã-și obținã înapoi cardul de profesionist, așa cã îi recruteazã pe noii lui colegi de clasã Franklin, Wendell și Ashley sã joace în locul lui. Însã, tentativa lor fãrã succes de a chiuli de la școalã mai devreme pentru a exersa, îi trimite pe cei patru în detenție cu cel mai dur profesor din școalã. Echipa trebuie sã gãseascã o cale sã scape de detenție înainte ca turneul de jocuri online sã înceapã, pentru ca Conor sã mai aibã vreo șansã de a se reîntoarce în circuitul profesionist de gaming. Stampy Cat își face o scurtã apariție în acest episod ca prezentatorul turneului profesionist de jocuri video.



Serialul "Viața ca un joc video " a fost creat de Devin Bunje și Nick Stanton ("Zeke & Luther", "Turbo Fast"), care au colaborat și din rolul de producãtori executivi.  Jim O'Doherty ("Grounded for Life", "3rd Rock from the Sun", "Kickin' It") este și el producãtor executiv și scenarist principal al seriei. Aceastã serie este o producție a It's A Laugh Productions, Inc. și a fost conceput pentru copiii cu vârsta de peste 7 ani.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Un om isi petrece in medie trei ani din viata stand la toaleta.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Barmanul Vali fura clientii la toi, si cind tragea el mai bine vine o musca si il intreaba:Unde e barmanul?
Vali spune: "Pai eu sunt!"
Musca: "Si atunci toiul unde e?

› vrei mai mult