Un cadou dulce, dulce pentru copilul tau

14 decembrie 2018, 09:54

Luna decembrie este cea mai frumoasa si cea mai asteptata luna din an, pentru ca toata lumea, de la cei mici pana la cei mari, il asteapta pe Mos Craciun, care vine cu tolba plina de daruri.

Gourmetgift

Printre acestea trebuie sa fie si ceva dulce, mai ales pentru copii, mari devoratori de ciocolata sau bomboane.

Daca vrei sa faci un cadou dulce copilului tau si nu ai timp sa colinzi prin magazinele de specialitate Gourmetgift.ro iti vine in ajutor. La cadourile pentru copii poti gasi o selectie de daruri atat de apreciate de micuti, cum ar fi ciocolata, bomboane, jeleuri sau batoane de ciocolata, ambalate foarte frumos, in cosuri cu tematica de Craciun, unice pe piata din Romania.

GourmetGift este oricand la dispozitia ta pentru a-ti personaliza cadourile de Craciun dupa cum doresti. Vrei sa adaugi produse proprii sau sa alegi altele pentru cosurile cadou? Nu este nicio problema.

In cei 10 ani de cand ofera cele mai frumoase cosuri de Craciun, Gourmetgift a venit intodeauna cu produse de cea mai inalta calitate.

Gourmetgift a participat la mai multe targuri internationale in Italia, Germania, Franta, Belgia, China, Japonia, destinate decoratiunilor si ambalajelor pentru sarbatori pentru a fi la zi cu cele mai noi trenduri in materie.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Azi trebuie sa ai grija la capriciile tale. Altfel vei avea de suferit pe plan sentimental, dar si financiar.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Gecoul zidurilor - este o soparla din familia geconidelor, avand partea inferioaraa degetelor acoperita cu o pernita adeziva nedivizata, in forma de frunza. Traieste in tarile din jurul Marii Mediterane. Aceasta soparla lunga de 12-18 cm e intanlita pe stanci si ziduri. Adesea intra in locuintele oamenilor. Urca pe geamuri, pereti si plafoane. Distruge un numar mare de muste, de tantari si de aceea este protejata de populatia locala si introdusa in hoteluri in locul hartiei de muste. Sursa: Enciclopedia de Biologie - Editura All

› vrei mai mult

Bancul zilei

Care e diferenta dintre o tragedie si un accident?
Accidentul este daca un microbuz plin de stelisti care intr-un lac,iar tragedia este daca unul dintre locuri era gol.

› vrei mai mult