Top plaje din Romania in 2020

11 iunie 2020, 11:10

Plaje Romania

Puteti consulta toate cele mai bune plaje din Romania intr-o zi daca aveti o masina si pur si simplu sa va grabiti de la una la alta. Cantitatea de plaje pe care Romania o ofera nu este chiar atat de mare: de fapt, doar o fasie de pamant relativ mica (in comparatie cu dimensiunea tarii) intalneste de fapt Marea Neagra - iar o bucata mare este zona Delta Dunarii, care este intr-adevar frumoasa, dar lipsita de plaje cu nisip.

Prin urmare, nu aveti intr-adevar o multime de optiuni atunci cand este vorba despre numarul mare de plaje din tara, dar asta nu ar trebui sa conteze la fel de mult, in general, sunt largi si frumoase, cu nisip fin si apa minunata si putin adanca.

Poti localiza cu usurinta plajele prezentate mai jos accesand harta Constanta si afla traseul rutier cel mai scurt pana la destinatie. In plin sezon cand statiunile se aglomereaza aceasta aplicatie poate salva minute bune de stat in trafic.

Plaja Corbu

Pana de curand, aceasta a fost o plaja salbatica, dar noile constructii - restaurante si taverne s-au schimbat in mare parte. Totusi, plaja Corbu (situata in apropierea satului cu acelasi nume) este inca in general in afara drumului batut, oferind intimitate si, surprinzator, liniste.

Nisipul este frumos si fin, la fel ca oriunde pe litoralul romanesc, dar apa devine adanca rapid si nu este foarte spectaculos. Dar profitati de ea daca sunteti in cautarea unor locuri mai retrase, mai putin turistice.

Plaja Vadu

Una dintre putinele plaje (er) salbatice ramase din Romania si, de asemenea, una dintre ultimele care nu a mai vazut proiecte de constructii masive. Drept urmare, este liniste si putin turisti in cazul in care doresti putina intimitate.

Putin retrasa, la 9 km de satul Corbu, plaja ofera nisip fin, frumos si ape putin adanci.

Neptun

Oferind cea mai mare plaja de nisip de la Olimp pana la statiunile Saturn, Plaja Neptun este practic o lista cu diverse plaje private, una mai buna decat cealalta.

Prefer de fapt partea nordica, in apropierea numitului Neptun Lake 3, o plaja ceva mai putin aglomerata si mai ales putin mai linistita decat celelalte. Aveti lacul intr-o parte, marea pe cealalta ... este foarte frumos!

Daca va bucurati de multime si de atmosfera petrecerii, coborati spre sud spre zona Space Beach, unde veti avea mai multi turisti, mai multe facilitati si mai multa muzica. in toate cazurile, nisipul este bine, iar plaja in sine este foarte larga, cu apa frumoasa si putin adanca.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Broastele se gasesc pe toate continentele, cu exceptia Antarcticii.

› vrei mai mult

Bancul zilei

doua blonde merg prin parc.
si una gaseste o oglinda si spune celelaltei:
-o cumosc pe tipa asta de undeva , dar nu stiu de unde
-bineinteles ca o cunosti, ca doar sunt eu.

› vrei mai mult