Te distrezi si inveti inteligent pe platforma care iti face temele pentru acasa

22 noiembrie 2019, 15:18

teme

Temele pentru acasa sunt o reala problema pentru copiii zilelor noastre in special din cauza timpului liber din ce in ce mai limitat. Orice parinte si-ar dori sa isi vada copilul bucurandu-se mai mult de orele in care nu este la scoala, insa de multe ori acestea sunt folosite pentru temele pentru acasa, care uneori sunt imposibil de rezolvat. Dar de acum, gata!

Parinti si copii, de acum aveti la dispozitie o platforma care va rezolva problema temelor de acasa prea complicate pentru a putea fi facute rapid. Si cum nici cu tema nefacuta nu se poate duce copilul, ca sa nu fie sanctionat, veti fi bucurosi sa aflati ca puteti intra oricand pe teme.anidescoala.ro.

Aici, oricine poate supune dezbaterii orice tema care ii da batai de cap, fie din cauza enuntului ambiguu, fie din cauza metodei care se cere a fi folosita. Nu conteaza ca ai copilul in clasele primare, in gimnaziu sau in liceu. Oricine poate partaja probleme si rezolvari pentru orice materie scolara in aceasta comunitate. Nu este vorba despre copiatul temelor, pur si simplu, ci despre incurajarea educatiei si aducerea laolalta a know-how-ului si experientei cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Folosirea platformei este complet gratuita, iar utilizatorii primesc puncte pentru utilizarea ei.

Raspunsurile sunt aprobate manual, astfel incat sa poata fi selectate cele mai relevante si, foarte important, cele corecte.

Ai probleme cu tema la o limba straina? Sigur se va gasi cineva care sa te ajute sa o rezolvi, dar si sa inveti ceva, in acelasi timp. Sau poate vreun exercitiu de gramatica la limba romana este cel care iti da batai de cap? Cei din comunitate se vor grabi sa iti ofere solutiile.

Vorbim despre probleme la matematica? Stim cu totii ce inseamna un enunt intortocheat, poate chiar ambiguu, care iti da batai de cap cand ai de rezolvat o problema. La fel de bine, orice parinte stie cat de usor se poate rezolva un exercitiu cu o metoda mai avansata, dar cat de complicata poate fi misiunea atunci cand copilul trebuie sa foloseasca o anumita metoda pe care nici nu a inteles-o prea bine la clasa.

Orice membru de pe platforma poate pune intrebari si poate oferi raspunsuri. Nimeni nu rade de nimeni, oricat de banala ar putea fi intrebarea pentru care se cere ajutor.

Tot ce trebuie sa faci pentru a avea acces in comunitatea anidescoala.ro este sa iti creezi un cont de utilizator, iar apoi vei putea beneficia gratuit de cunostintele comunitatii si sa ii ajuti si pe altii cu ale tale.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

In anul 1616, inchizitia interzice opera lui Copernic considerand-o eretica. Preotul, matematicianul si astronomul Nicolaus Copernic a prezentat un model matematic complet al unui sistem heliocentric care demonstra ca Pamantul se invarte in jurul Soarelui si nu invers.

› vrei mai mult

Bancul zilei

- Ieri m-am batut pentru o fata.
- ..??!! Cu cine?
- Cu sotia.

› vrei mai mult