Surprize noi in editiile de mai PIPO, DOXI si TERRA MAGAZIN!

2 mai 2017, 14:45

Super cadou: Atlas Geografic Școlar -  Europa (ediție de lux, cartonatã), exclusiv prin proiectul Clubul de Științe Terra împreunã cu ediția #8 (din seria de 9) Terra Magazin - disponibilã din 2 mai 2017! Câștigã un super telefon inteligent Allview la concursul ediției! Abonamente la  0213373737.  Rãsfoiește online pagini din revistã pe pagina noastrã facebook! Pentru a fi la curent cu noutãțile din lumea științei, te invitãm sã vizitezi și sã interacționezi cu pagina noastrã facebook /Terra Magazin (prin like, comentarii, distribuiri postãri).

TERRA MAGAZIN din mai 2017

 A apãrut volumul #8 (din seria de 9) cãrți PIPO - disponibil din 2 mai 2017 - conform curriculumului pentru educație timpurie! SUPER CADOU: Colecția “Mici vietãți spectaculoase” (punguța include una dintre cele șase vietãți surprizã moi și elastice). Colecționeazã-le pe toate! Include catalog LEGO DUPLO cu idei pline de imaginație pentru copii de 1 ½ - 5 ani și CUPON DE REDUCERE 15% pentru produsele LEGO selectate. Planificarea zilnicã și descrierea proiectului poate fi descãrcatã GRATUIT pe www.pipo.ro. Abonamente la 0213373737.  Pentru a primi constant mai multe planșe și noutãți, te invitãm sã vizitezi pagina noastrã facebook /PIPO – Lumea generatiei pre și sã interacționezi cu noi (comentarii, like etc). Rãsfoiește online pagini din revistã pe pagina noastrã facebook!

 PIPO din mai 2017

 

A apãrut volumul #8 (din seria de 9) mini-antologii DOXI(Clubul de lecturã) pentru ciclul primar -  disponibil în școli din 2 mai 2017! SUPER CADOU: Atlas Geografic Școlar – Europa (ediție de lux, cartonatã). Aflã mai multe pe www.doxi.ro și la  0213373737. Pentru a primi constant noutãți de la Doxi, te invitãm sã vizitezi și sã interacționezi cu pagina noastrã facebook/DOXI (like, comentarii, distribuiri postãri). Rãsfoiește online pagini din revistã pe pagina noastrã facebook!

DOXI din mai 2017

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Branza feta este originara din Grecia. Branzeturile gorgonzola, mozzarella sau ricotta sunt originare din Italia.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Bula: Stii bancul cu un vapor albastru?
Strula: Nu
Bula: Nici eu,dar stiu culoarea.

› vrei mai mult