Cultura generala

De fiecare data cand Beethoven se aseza sa compuna muzica, isi turna apa cu gheata peste cap.

› vrei mai mult

Surprize noi in editiile de mai PIPO, DOXI si TERRA MAGAZIN!

2 mai 2017, 14:45 | afisari: 539

Super cadou: Atlas Geografic Școlar -  Europa (ediție de lux, cartonatã), exclusiv prin proiectul Clubul de Științe Terra împreunã cu ediția #8 (din seria de 9) Terra Magazin - disponibilã din 2 mai 2017! Câștigã un super telefon inteligent Allview la concursul ediției! Abonamente la  0213373737.  Rãsfoiește online pagini din revistã pe pagina noastrã facebook! Pentru a fi la curent cu noutãțile din lumea științei, te invitãm sã vizitezi și sã interacționezi cu pagina noastrã facebook /Terra Magazin (prin like, comentarii, distribuiri postãri).

TERRA MAGAZIN din mai 2017

 A apãrut volumul #8 (din seria de 9) cãrți PIPO - disponibil din 2 mai 2017 - conform curriculumului pentru educație timpurie! SUPER CADOU: Colecția “Mici vietãți spectaculoase” (punguța include una dintre cele șase vietãți surprizã moi și elastice). Colecționeazã-le pe toate! Include catalog LEGO DUPLO cu idei pline de imaginație pentru copii de 1 ½ - 5 ani și CUPON DE REDUCERE 15% pentru produsele LEGO selectate. Planificarea zilnicã și descrierea proiectului poate fi descãrcatã GRATUIT pe www.pipo.ro. Abonamente la 0213373737.  Pentru a primi constant mai multe planșe și noutãți, te invitãm sã vizitezi pagina noastrã facebook /PIPO – Lumea generatiei pre și sã interacționezi cu noi (comentarii, like etc). Rãsfoiește online pagini din revistã pe pagina noastrã facebook!

 PIPO din mai 2017

 

A apãrut volumul #8 (din seria de 9) mini-antologii DOXI(Clubul de lecturã) pentru ciclul primar -  disponibil în școli din 2 mai 2017! SUPER CADOU: Atlas Geografic Școlar – Europa (ediție de lux, cartonatã). Aflã mai multe pe www.doxi.ro și la  0213373737. Pentru a primi constant noutãți de la Doxi, te invitãm sã vizitezi și sã interacționezi cu pagina noastrã facebook/DOXI (like, comentarii, distribuiri postãri). Rãsfoiește online pagini din revistã pe pagina noastrã facebook!

DOXI din mai 2017

inapoi la stiri Clopotel

AI ceva de spus? Scrie un comentariu!


Trebuie sa fii logat pentru a putea adauga comentarii

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK