Sambata, 22 septembrie la 11:00 filmul "BOLT" are premiera la Disney Channel!

20 septembrie 2012, 11:50

Super-cainele Bolt este protagonistul celui mai faimos serial de la Hollywood. Exista o singura problema – el crede ca totul este real. Bolt este separat de indragita sa stapana, Penny, cand este transportat intamplator la New York. Acum, el trebuie sa isi utilizeze “super-puterile” pentru a regasi drumul catre casa!
Sambata, 22 septembrie la 11:00 filmul "BOLT" are premiera la Disney Channel! Personajele sunt aduse la viata de actori consacrati ca, John Travolta, Miley Cyrus si Malcolm Macdowell. In limba romana, filmul este dublat de Virgil Iantu (Bolt), Mihaela Radulescu (pisica Mittens) si Dani Otil (hamsterul Rhino).
Sambata, 22 septembrie la 11:00 filmul "BOLT" are premiera la Disney Channel!BOLT reprezinta debutul in lungmetraj al celor doi regizori, Chris Williams si Byron Howard. Chris Williams este de 14 ani un membru important al Walt Disney Studios, fiind solicitat in mod special pentru acest proiect de catre John Lasseter, directorul de creatie al Walt Disney si Pixar Animation Studios. Williams si Howard au mai lucrat la pelicule de succes precum “Mulan” sau “The Emperor’s New Groove”  si respectiv, “Pocahontas”, “Lilo & Stitch” sau “Brother Bear”.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Petroleum este un cuvant de origine romana care provine din "oleum petrae" = ulei de piatra, denumire pe care romanii au preluat-o de la egipteni. Acestia au descoperit petrol la suprafata in regiunea muntilor Golfului Suez. Se presupune ca in antichtate romanii foloseau petrolul ca lubrifiant la osiile carelor romane. In timpul Bizantului petrolul era parte componenta a focului grecesc - o arma temuta in luptele navale de odinioara.

› vrei mai mult

Bancul zilei

- Prietena mea a luat in greutate. Ce sa fac?
- Fa-o sa mearga cat mai mult. Daca va face cate 5 km pe zi, intr-o saptamana va fi la 35 km departare de tine.

› vrei mai mult