Ramaneti alaturi de familia Duncan in cel de-al treilea sezon al indragitului serial de comedie "Bafta Charlie", ce va avea premiera in ianuarie 2012

19 decembrie 2012, 15:59

Disney Channel anunta premiera celui de-al treilea sezon al indragitului serial Bafta Charlie, pe 12 ianuarie, ora 9:00. Cel de-al treilea sezon al serialului premiat la BAFTA aduce familiei Duncan si mai multe scutece, biberoane si suzete, caci se pregatesc sa intampine un nou membru in familie. Si cum o veste buna nu vine niciodata singura, acest anunt este insotit de confirmarea faptului ca va urma si un al patrulea sezon!
Bafta CharlieAvand-o in distributie pe talentata Brigit Mendler, Bafta Charlie prezinta situatiile comice in care ajung adolescentii Teddy si PJ Duncan si fratele lor, Gabe, de 12 ani, care au grija de surioara lor cea mai mica, Charlie, in timp ce mama lor Amy, asistenta la un spital, si tatal lor Bob, care detine un serviciu de dezinsectie, sunt plecati la serviciu.

In cel de-al treilea sezon, familia Duncan se pregateste sa faca fata unor noi provocari, caci viata lor va fi zdruncinata de sosirea unui nou bebe Duncan. Numele noului membru al familiei a fost ales de peste 25 de milioane de fani Bafta Charlie din intreaga lume, care au participat la un sondaj cu tema “gaseste un nume pentru bebe”, pe website-ul Disneychannel.com.
Bafta CharlieO data cu premiera celui dintai episod al noului sezon, Amy Duncan hotaraste ca locuinta lor nu este suficient de spatioasa pentru cel de-al cincilea copilas, asa ca familia Duncan planuieste sa se mute. Entuziasmat de mutare, Gabe pregateste o ultima farsa pentru doamna Dabney, iar Teddy si Spencer si-au propus sa obtina slujbe mai bune la Adventure Land.

Urmariti noile episoade ale celui de-al treilea sezon Bafta Charlie, din 12 ianuarie, la ora 9:00, la Disney Channel.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Masca chirurgicala trebuie sa acopere barbia, gura si nasul.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Culmea inotului :Cu o mana sa innoti si cu cealalta sa dai din picioare!

› vrei mai mult