RAZOR U.S.A si BICICLOP aduc un nou sport extrem in Romania: trotinetele nu vor mai fi doar o joaca de copii

5 septembrie 2012, 11:20

Din toamna asta Romania este un nou punct pe harta de dezvoltare a unui nou sport extrem. Trotinetele vor prinde viata si nu vor mai fi doar jucariile pe care le stiam cu totii.  Acum au tot ce e nevoie pentru a depasi in popularitate skateboard-urile si bicicletele BMX.

In America, Razor a revolutionat cultura datului cu trotineta, transformandu-l intr-un sport extrem de popular,  iar in tarile Europei de Vest a inceput sa devina din ce in ce mai iubit si cautat de catre tineri.
RAZOR U.S.A si BICICLOP  aduc un nou sport extrem in Romania: trotinetele nu vor mai fi doar o joaca de copiiBiciclop introduce acum si in Romania acest curent, aducand pe piata celebrele trotinete americane atat pentru pasionatii romani de sporturi urbane extreme, cat si pentru cei interesati de metode alternative de transport in oras.
Lansarea oficiala Razor in Romania  va avea loc pe 8 septembrie in skate-park-ul din Herastrau, incepand cu ora 10:00, unde  se anunta o demonstratie pe cinste din partea  lui Johan Grunwald , tanarul campion de 18 ani al Scandinaviei si foarte talentat membru al Echipei de Rideri Razor si al Factory Rider, clasat in top 20 atleti pe trotineta de catre International Scooter Association.  

MC-ul evenimentului va fi Vlad Munteanu, rapperul recunoscut de tinerii din Romania sub numele de scena DOC.
RAZOR U.S.A si BICICLOP  aduc un nou sport extrem in Romania: trotinetele nu vor mai fi doar o joaca de copiiAtat adultii cat si cei mici pot participa pe parcursul intregii zile la concursuri si pot testa, asistati de experimentatul Johan, popularele produse pe 2 roti .
Cei mai curajosi pot intra intr-un concurs de talente, pentru a arata unei lumi intregi ca si in Romania exista amatori de sport extrem.

Produsele Razor se gasesc din toamna aceasta in magazine din intreaga tara si se adreseaza varstelor cuprinse intre 5 si 99 de ani.

Compania Razor este cea mai indragita marca de trotinete in America, cu peste 12 ani de experienta in crearea si fabricarea de bunuri pe roti si nu numai. De-a lungul timpului s-a bucurat de un imens succes pe pietele americane si  vest europene precum si in Asia si Africa.

Biciclop promoveaza mersul pe doua roti ca parte din atitudinea urbana, sustinand bicicleta si trotineta ca accesorii permanente, nu doar recreationale, intr-un oras care sa redevina al oamenilor. Magazinul Biciclop se afla in Bucuresti pe strada Povernei nr. 25 si online la www.ciclop.eu.
Mai multe detalii si noutati despre eveniment, pe pagina de Facebook a evenimentului.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Hylonomus este cea mai veche reptila care a existat pana acum pe Pamant. Aceasta reptila de talie mica, printre primele cunoscute, a trait acum 320 de milioane de ani in Canada. Arata precum o soparla din zilele noastre, fiind primul animal care s-a adaptat in totalitate vietii in mediul terestru. Spre deosebire de amfibieni, care nu isi puteau depune ouale decat in apa, aceasta isi depunea ouale pe pamant, in locuri umede si adapostite, deoarece ouale erau prevazute cu coaja, facand posibila dezvoltarea acestora chiar si in cele mai secetoase conditii.

› vrei mai mult

Bancul zilei

M-a sunat ieri o tipa: "Vino acum, nu-i nimeni acasa!".
M-am dus. Nu era nimeni!

› vrei mai mult