Promenada si Teatrul din Podu` meu prezinta POVESTILE LUI GALILEO spectacol interactiv in versuri urmat de atelier creativ pentru copii 5-12 ani

15 ianuarie 2014, 11:48

Cand: sambata, 18 ianuarie si duminica, 19 ianuarie, orele 18.00
Unde: mall Promenada, etaj 1, in Calea Floreasca 246B (metrou Aurel Vlaicu)
Accesul in spatiul de distractie dedicat evenimentului Povestile lui Galileo este liber

Alaturi de Galileo, astrologul cel vestit, interpretat de actorul Teatrului Ion Creanga Voicu Hetel, descoperim, distrandu-ne vreme de o ora, lucruri noi surprinzatoare despre planete, vulcani si sateliti.
Promenada si Teatrul din Podu` meu prezinta POVESTILE LUI GALILEO spectacol interactiv in versuri urmat de atelier creativ pentru copii 5-12 aniLa mall Promenada vom invata de la Galileo planetele, vom stii ca se invartesc in jurul soarelui care este o stea, ca luna nu este o planeta ci un satelit, ca exista 4 planete telurice si 4 gazoase in sistemul nostru solar, ca Pluto este o planeta micuta si multe altele.

Aflam impreuna cat de fierbinti sunt unele corpuri ceresti si cat de inghetate sunt altele, iar la sfarsit vom putea sa ne imaginam si sa construim impreuna o mica planeta.

POVESTILE LUI GALILEO este un spectacol interactiv in versuri, scris special pentru copii si este menit sa ii familiarizeze cu primele notiuni despre sistemul solar, despre stele, comete si sateliti.

Voicu Hetel este actor la Teatrul Ion Creanga, regizor, coordonator de workshopuri si ateliere de educatie prin teatru pentru copii si managerul proiectului Teatrul din Podu` meu. A fost premiat in anul 2012 cu Premiul “Cornel Todea” pentru cea mai buna productie teatrala in cadrul Festivalului International de Teatru "100, 1000, 1000000 de povesti", pentru spectacolul “Povestea spicului de grau”, scenariul si regia Voicu Hetel.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Calugarita este singura insecta care isi poate roti capul la 180 de grade.

› vrei mai mult

Bancul zilei

La scoala doamna invatatoare da tema elevilor avand titlul " MAMA E NUMAI UNA " . A doua zi :
- Acum sa vedem tema . Zii Popescule !
- Mama ma ajuta mereu la teme ; mama e numai una .
- Bravo ! Zii si tu Ionescu !
- Mama imi face mancare si ma ingrijeste ; mama e numai una .
- Acum zii si tu bula dar sa nu spui prostii !
- Intr-o zi imi era tare foame si m-am dus la mama care mi-a spus ca sunt doua chiftele in frigider ;cand am deschis usa frigiderului am strigat : MAMA , E NUMAI UNA !

› vrei mai mult