Premiera: serial de comedie si improvizatie la decizia publicului, din 25 mai, la Disney Channel

22 mai 2020, 12:46

Disney Channel lanseaza luni, 25 mai, serialul "Sa improvizam", cu un format nou ce imbina comedia de familie bazata pe scenariu cu elementele de improvizatie dictate de publicul spectator. Astfel, publicul stabileste finalul unora dintre scene pe care actorii le executa.

Sa improvizam

"Sitcomul multi-camera a fost, decenii la rand, formatul vedeta pentru TV, asa ca ne-am dorit sa il pastram. Dar am adaugat interactiunea cu publicul care rastoarna asteptarile nu doar pentru public, ci pentru membrii distributiei. "Sa improvizam" face un pas important in evolutia felului in care spunem povestile pe ecran", spune Jonas Agin, vicepresedinte Disney Channel Original Series.

Filmat in studio, cu public, "Sa improvizam" ii are ca eroi pe membrii familiei Bennett-Blatt, din care fac parte fratii vitregi pre-adolescenti Blair si Owen si parintii lor Rachel si Byron. Blair (Kaylin Hayman), o rebela fara cauza in cele mai multe dintre cazuri, este exact opusul mamei sale, Rachel (Suzi Barrett), o persoana stricta, riguroasa, cu disciplina de fost militar. Ramon Reed il joaca pe Owen, un atlet innascut, mare fan al programelor si al organizarii, mereu in spatele tatalui sau creativ si carismatic, Byron (Tobie Windham), realizator si prezentator radio. Desi diferiti, membrii clanului Bennett-Blatt sunt relaxati si amuzanti in fata tuturor provocarilor pe care publicul le ridica si fac fata cu succes improvizand.

La semnal, actorii ies de pe scena si merg in culise, in timp ce audienta are rolul de a selecta din trei posibile continuari, care mai de care mai ciudata. Odata selectia facuta prin vot electronic, actorii revin in fata publicului si continua scena conform dorintelor publicului ajungand in cele mai hilare si inedite situatii: sa manance o sardina, o lacusta, sau un burrito cu inghetata.

"Sa improvizam" incepe din 25 mai la Disney Channel si se difuzeaza in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 15.30.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Palatul Telefoanelor din Bucuresti a fost construit intre 1929-1934 in stilul zgarie-norilor americani si a fost pana in anii '70 cea mai inalta cladire din Bucuresti.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un marinar batran il intreaba pe chelner:
-Cum se numeste apa asta chioara?
-Supa,domnule!
-Ia te uita,minune,am navigat 30 de ani prin supa fara sa stiu cum Ii zice.

› vrei mai mult