Poti fi tu cel care se antreneaza cu Podolski!

31 mai 2013, 09:20

Te pricepi la fotbal și vrei sã demonstrezi asta? Foarte bine!  Înscrie-te în și poți fii tu cel care pleacã la Londra pentru a se antrena cu Lukas Podolski!

 

 Academia Cartoon Network

 

Ceea ce trebuie sã faci dupã ce te-ai antrenat este sã arãți lumii cât de bun ești! Înregistreazã un scurt filmuleț cu tine, executând cu mingea de fotbal cele mai bune figuri ale tale. Atenție! În filmuleț trebuie sã apari doar tu, nu trebuie sã folosești muzicã, iar durata clipului trebuie sã fie aproximativ un minut!

 

 

Intrã de pe 1 iunie pe site-ul www.CartoonNetwork.ro/academia-cn ca sã te inspiri. Între 8 si 30 iunie îți vei putea înscrie clipul în concurs, iar fanii CN, prietenii și rudele te vor putea vota.


Lukas Podolski


Nu le prea ai cu fotbalul? Nu îți face griji! Poți învãța mai multe tehnici urmãrind programul special Cartoon Network în fiecare sâmbãtã dimineața la ora 10:05. Personajele tale preferate din serialele Uimitoarea lume a lui Gumball, Un show obisnuit, sau Laboratorul lui Dexter vor fi și ele prezente în program pentru a te încuraja!

Câștigãrorul Academiei Cartoon Network va pleca în toamna acesta la Londra pentru a-l întâlni și pentru a se antrena cu atacantul echipei Arsenal  – Lukas Podolski.

 

Academia Cartoon Network cu Lukas Podolski

 

Poți afla mai multe informații despre concurs intrând pe www.CartoonNetwork.ro/academia-cn.

 Cartoon Network

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Unica sculptura in granit moale din lume, datand de cca. 5200 ani, reprezentand capul unui astronaut cu casca, a fost descoperita in Romania.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Baie de namol

Merge o baba bolnava la doctor si ii spune:
- Dom; doctor, ma simt foarte rau, cred ca sunt pe moarte, ajutati-ma.
Doctorul o consulta, apoi se gandeste si ii zice:
- Uite aici un bilet de trimitere la baile de namol din Techirghiol.
- O sa ma vindece doar baia cu namol?
- Nu, da; trebuie sa te obisnuiesti cu pamantul.

› vrei mai mult