Ponei, cai si catei! Cea mai tare distractie de 1 iunie la Karpatia Pony Show

1 iunie 2019, 18:27

1 iunie la Karpatia Pony Show

Peste 100 de cai si ponei intrati in competitie, dresura de catei, ateliere de creatie, un parc de aventura, mult soare si voie buna. Asa s-a petrecut de 1 iunie pe Domeniul Cantacuzino de la Floresti (Prahova) in cea de-a doua zi a Karpatia Pony Show. Ajunsa la cea de-a patra editie, competitia reuneste la start calareti din toata Romania si de la toate discipinele. Zeci de participanti s-au intrecut in concursurile de ponei, dresaj, atelaje si obstacole; concursul national de dresaj; concursul national de cross country sau concursul national de obstacole. Nu au lipsit probele de working equitation si, noutatea acestui an, programul Equifan, coordonat de
specialista in programe ecvestre pentru copii Pascale Audonnet

Mii de copii, insotiti de parinti, au calarit poneii aflati pe domeniu, au pictat pe sticla sau au luat parte de atelierele de olarit, pictura pe apa, pictura cu praf de marmura, atelier de impaslit lana, quiling sau spinning art.

Iar distractia continua si mâine pe Domeniul Cantacuzino de la Floresti (Prahova). Cei mici si cei mari deopotriva sunt asteptati sa petreaca o zi minunata in aer liber in compania cailor si poneilor.

Detalii pe https://pony.karpatiahorse.ro/ iar imagini din primele 2 zile alre Karpatia Pony Show gasiti pe pagina https://www.facebook.com/karpatiapony/

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Un satelit artificial este un obiect creat de om, ce este lansat in spatiu si orbiteaza un corp ceresc. Orbita satelitului artificial trebuie sa fie relativ stabila pe o perioada mai mare de timp pentru ca sensul de "satelit" sa se pastreze.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Intr-o zi, dna. invatatoare il intreaba pe Bula:
-Ce da gaina?
-Oua !
-Bravo! Dar ce da capra ?
-Lapte si lana !
-Dar vaca, ce da ?
-Teme pentru acasa !!!

› vrei mai mult