Noutatile lunii septembrie la Disney Channel si Disney Junior

26 august 2019, 15:03

Disney Channel

 

PENNY DE LA M.A.R.S., SEZOANELE 1 sI 2

 

Penny vrea sa cucereasca lumea muzicala si primul pas este sa intre la prestigioasa scoala de muzica M.A.R.S. Desi inzestrata cu talent, misiunea ei e una dificila avand in vedere ca este fiica faimoasei stele pop Bakìa, legatura pe care nu vrea sa o divulge si dorindu-si mai mult ca orice sa reuseasca prin forte proprii. Din acest motiv, se inscrie la scoala sub o identitate falsa. Singura care ii stie secretul este prietena ei de suflet cu care are o relatie frateasca, Camilla. Desi pare nu a fi nimic in lume care sa le desparta, situatia se complica in momentul in care fetele se indragostesc de acelasi baiat, Sebastian. Ca si cum asta nu ar fi de ajuns, Penny vrea sa isi gaseasca tatal pe care nu l-a vazut niciodata. Din 9 septembrie, de luni pana vineri, de la ora 18.

 

SERIAL NOU: COOP SI CAMI INTREABA LUMEA


 

Cooper si Cameron Wrather sunt doi frati activi in social media care fac un show online numit „Would You Wrather." Cu ajutorul fratelui mai mic Ollie si a celui mai bun prieten al lui Coop, Fred, duo-ul de influentatori interactioneaza cu milioanele de fani (cunoscuti ca Wratherheads), le raspund la intrebari si ii ajuta sa isi rezolve problemele. Fiecare zi e o aventura in animata locuinta Wrather, cu atat mai mult cu cat nici sora mai mare, Charlote si mama, Jenna nu sunt straine de show. Oricare ar fi problema, Coop si Cami fac fata situatiei cu umor si buna dispozitie. Din 16 septembrie, in fiecare zi de luni pana vineri, de la ora 15.30

 

PRINTESA STEA CONTRA FORTELOR RAULUI

 

Printesa Stea este o printesa neobisnuita, trimisa de parinti pe pamant dintr-o alta lume pentru a lupta cu fortele raului. impreuna cu fiul adolescent al familiei sale adoptive de pe pamant, printesa exploreaza liceul si se aventureaza in misiuni inter-planetare mereu in garda pentru a-si proteja puterile de monstruoasele forte malefice. Din 14 septembrie, in fiecare zi de sambata si duminica, de la ora 8.30.

 

SERIA BLOCKBUSTER-ELOR DISNEY CONTINUA PE MICUL ECRAN

 

Filmele Disneycare au facut istorie continua la Disney Channel si in luna septembrie, in fiecare weekend, de la ora 12 si, in reluare, de la ora 21. Fanii lui Tarzan isi vor revedea personajul preferat in productia Tarzan 2, pe 7 septembrie, iar Printesa si broscoiul va rula pe 8 septembrie. Bolt si Wall-E revin pe micul ecran pe 14, respectiv 15 septembrie. in jungla va rula pe 21 septembrie, Dinozaurul, pe 22 septembrie, iar Masini si Masini 2 pe 28, respectiv 29 septembrie.

 

Disney Junior

 

TRANSPORT SPECIAL AL TUTUROR SPECIILOR

 

Clic si Zglobi sunt un pinguin tenace si o pasare flamingo cu suflet mare, singurele pasari non-berze angajate de serviciul de Transport Special al Tuturor Speciilor. Fiind cei mai noi membri ai unei echipe apreciate, ei trebuie sa demonstreze pricepere si atentie in livrarea catre familiile lor a unor animale diverse de la pui de pisica, la balene sau vitei. Din 16 septembrie, de luni pana vineri, de la 17.30.

 

EROI IN PIJAMA, SEZON NOU

sopi, Bufnita si Pisoi pornesc din nou pe urmele Fetei Luna. Aceasta din urma fura Cristalul Lunii pentru a alimenta Mega-Magnet-ul Cetatii de care se foloseste pentru a scoate lucruri din oras. Asadar, aventura eroilor in pijama pe luna incepe! Din 2 septembrie, de luni pana vineri, de la ora 19.00

 

EROI IN PIJAMA, EPISOD SCURT

Eroii in pijama vor sa isi testeze limitele cu fiecare noua misiune, insa stiu ca, mai presus de putere proprie e forta echipei. in noul episod scurt, Pisoi capata o noua putere care il ajuta sa lupte cu Ninja Noptii. Luni, 30 septembrie, de la 17.25.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Poti crea propriul set LEGO. Nu, nu la tine acasa, ci daca le dai o idee care primeste 10.000 de like-uri, compania va analiza proiectul si posibilitatea de a crea un set care va ajunge pe rafturile cu jucarii.

› vrei mai mult

Bancul zilei

doua cepe in dulap
-NU-I INTELEG PE OAMENII ASTIA,MAI INTAI NE OMOARA IAR APOI PLANG

› vrei mai mult