Noutatile lunii februarie 2019 la Disney Channel si Disney Junior

21 ianuarie 2019, 16:15

Disney Channel

PREMIERA: PENNY DE LA M.A.R.S.

Un nou serial isi face debutul pe micile ecrane in luna februarie cu lectii importante de viata despre cat de importante sunt prietenia si familia, dar si sa iti urmezi visele. Penny de la M.A.R.S. este despre un grup de adolescenti care aspira sa ajunga vedete urmand cea mai prestigioasa scoala de muzica - M.A.R.S. Penny este o tanara de 16 ani, fiica unui star pop care vrea sa isi urmeze si ea visul de a ajunge vedeta pop, dar prin forte proprii. Se inscrie la auditii la M.A.R.S. insa fara a-si dezvalui identitatea. Singura care ii stie secretul este prietena ei, Camilla. Amandoua sunt admise si asteapta nerabdatoare provocarile ce decurg din noul lor rol de eleve la M.A.R.S. Situatia se complica insa in momentul in care amandoua se indragostesc de acelasi baiat.

PENNY DE LA M.A.R.S.

Din 18 Februarie, de luni pana joi, de la ora 19.00.

SOY LUNA, NOI EPISOADE DIN SEZONUL 3

Al treilea sezon din Soy Luna ne-o infatiseaza pe eroina ca Sol Benson si, implicit, mostenitoarea unei averi. Luna cauta informatii despre parintii ei care i se reveleaza in vis, astfel ca un nou mister legat de trecutul familiei Benson ia nastere la conac.

Sharon isi schimba infatisarea si identitatea si face alianta cu Rey, intors la conac foarte spasit, cu care isi planuieste razbunarea. Gary concediaza trupa Roller si creeaza una noua formata din Ámbar, Emilia si Benicio, noua axa a raului. Luna, Nina, Jim si Yam sunt toti in an terminal foarte preocupati de alegerile pe care le au de facut pentru viitorul lor. Ceilalti: Ámbar, Delfi, Jazmín, Matteo si Ramiro sunt in primul an dupa scoala si experimenteaza noi dileme si provocari.

De luni pana joi, de la ora 18.00.

ELENA DIN AVALOR, EPISOADE NOI DIN SEZONUL 2

Elena, o adolescenta curajoasa si aventuriera care si-a salvat imparatia de magia vrajitoarelor, trebuie sa invete sa se comporte ca printesa pana va veni vremea sa preia coroana de regina. in noile episoade, Elena isi asuma si mai tare rolul de lider si patrunde mai adanc in tara magica a jaquinilor.

Din 28 ianuarie, de luni pana vineri, de la ora 15.00.

AVENTURA INCALCITA A LUI RAPUNZEL

Serialul de comedie si aventura ne-o arata pe Rapunzel dupa ce isi cunoaste parintii si se familiarizeaza cu rolul de printesa si viitoare conducatoare a poporului si a regatului Coronei. Spiritul ei neinfranat si curiozitatea fara margini o fac sa isi dea seama ca mai are multe de aflat despre ea insasi si despre lumea din jur inainte de a-si asuma rolul de printesa. Spre dezamagirea regelui, Rapunzel prefera aventura misiunii de printesa. O acompaniaza Eugen (cunoscut anterior ca Flynn Rider), cameleonul ei credincios Pascal, devotatul cal Maximus si hotii de la Ratusca Dragastoasa. Serialul o introduce pe Cassandra, o slujitoare credincioasa si confidenta a lui Rapunzel.

De pe 11 februarie, de luni pana vineri, de la ora 17.30.

PE PLACUL BAIETILOR

Cele mai asteptate seriale pentru baieti vor rula in reprize de cate trei ore jumate, in weekend, de la ora 17.30. Nu ratati serialul Cei 6 Supereroi, Ciudateni, Copiii bionici, Catelul blogger, sambata si duminica de le 17.30, incepand din 19 ianuarie.

 

Disney Junior

FANCY NANCY CLANCY VREA SA FACA IMPRESIE

Poznasa Nancy isi continua aventurile, de aceasta data incercand sa il impresioneze pe seful tatalui ei venit in vizita. Ea vrea sa demonstreze astfel ca e suficient de mare cat sa isi petreaca timpul printre adulti.

Vineri, 1 februarie, de la 18.00

EROII IN PIJAMALE SI O DILEMA

 In noile episoade cu eroii sopi, Bufnita si Pisoi, Romeo fura Cristalul lunii. Eroii in pijamale sunt convinsi insa ca vinovata este Fata Luna. Cum rezolva misterul aflati vineri, 1 februarie, de la ora 19.00.

 

MILES: MISIUNEA COSMO-FORTA, EPISOADE NOI

Miles si familia sa intergalactica provoaca imaginatia celor mici intr-o serie de noi aventuri in Tomorrowland!Misiunea Cosmo-Forta si Regina Gemma isi unesc fortele pentru a salva regatul celei din urma de Nemesystems.

Din 4 februarie, de luni pana vineri, de la ora 10.00.

 

PRIETENII CATELUSI, LA JOACA

Cand nu sunt in misiune, Bingo si Rolly au si timp de joaca. in noile episoade scurte, cei doi sunt prinsi insa intr-un nou proiect care le da batai de cap – o petrecere la piscina pentru catei.

Din 1 februarie, de luni pana miercuri, de la 17.25.

 

TRULLI TALES: AVENTURI IN TARA GURMI

Bun venit in Truliland. Faceti cunostinta cu locuitorii. El este Ring! Fiecare dintre personaje va fi prezentat intr-o serie de episoade scurte!

Din 11 februarie, de luni pana vineri, de la ora 17.25.

 

GARDA FELINA SI ASALTUL GROTEI

Dupa ce descopera o grota misterioasa care ar putea detine cheia infrangerii lui Cicatrice, Garda felina trebuie sa ii afle secretele anfruntand tot felul de provocari.

Din 11 februarie, de luni pana vineri, de la ora 20.00.

 

MICKEY SI PILOTII DE CURSE – CALATORIE IN JUNGLA

In noile episoade, bunele prietene Minnie si Daisy calatoresc in jungla amazoniana pentru a-l ajuta pe varul lui Daisy sa fotografieze o pasare rara.

Din 18 februarie, de luni pana vineri, de la ora 17.30

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Ursii polari traiesc in zona Oceanului Arctic, aproape de Polul nord. In mod surprinzator, ei nu au trait niciodata in Antarctica, un loc plin de gheata si de mancare

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un scotian aduce acasa un cos cu capsuni. Ia una din ele si o da fiului sau zicandu-i:
- Ia fiule! Restul au acelasi gust.

› vrei mai mult