Noi programe la Disney Channel si Disney Junior la inceput de an

13 ianuarie 2014, 12:40

CAINELE BLOGGER
Premiera sezonului
Sambata 11 ianuarie la ora 10:30

Cainele se intoarce! Da, uimitorul caine blogger vorbitor Stan se intoarce pe Disney Channel, cu un sezon nou-nout din Cainele Blogger, sambata 11 ianuarie la ora 10:30.
CAINELE BLOGGERIn primul episod al sezonului doi, Prea scurt, Avery este constienta ca este mai scunda decat majoritatea prietenilor ei, pana cand afla ca noul baiat de care îi place este, de asemenea, constient ca are un cos!

Sezonul doi din Cainele Blogger se lanseaza sambata, 11 ianuarie la ora 10:30, cu mai multe episoade în premiera în zilele de sambata pe tot parcursul lunii ianuarie, la aceeasi ora.

G.I. JESSIE
Premiera speciala
Sambata, 18 ianuarie la ora 11:00

Sezonul trei din Jessie se încheie pe Disney Channel în ianuarie, cu premiera unui episod special constituit din doua parti, intitulat G.I. Jessie, sambata, 18 ianuarie la ora 11:00.
G.I. JESSIEJessie are parte de o surpriza uriasa în G.I. Jessie, cand ea si copiii isi viziteaza tatal in tabara militara din Texas. Ei au venit doar pe timpul vacantei,
dar tatal lui Jessie are vesti mari: se casatoreste din nou!

Episodul care marcheaza încheierea sezonului, G.I. Jessie, are premiera sambata, 18 ianuarie, ora 11:00.

FILMUL DUCKTALES: IN CAUTAREA LAMPII PIERDUTE
Premiera filmului
Sambata, 11 ianuarie la ora 10:25

Am pregatit surprize pentru fanii lui Donald Ratoiul, pentru ca lansam filmul bazat pe serialul animat – Filmul Ducktales: În Cautarea Lampii Pierdute, sambata 11 ianuarie la 10:25.

Dupa serialul de mare succes, ratele preferate ale tuturor joaca în primul lor film de lung metraj. Da, aventurierii Huey, Dewey si Louie si unchiul lor îndelung rabdator Scrooge McDuck revin, luptandu-se cu vrajitorul rau Merlock pentru o lampa magica. Rezulta un haos comic si magic, într-o aventura animata, care este o adevarata comoara.

Ducktales the Movie: In Cautarea Lampii Pierdute e în premiera la Disney Junior sambata, 11 ianuarie la 10:25. Filmul e urmat de episoade consecutive din Quack Attack, în care joaca si Huey, Dewey si Louie.

CAND O SA CRESC MARE
Program special
De luni pana vineri, incepand de luni, 13 ianuarie, ora 09:05

Fiecare tanar viseaza la ceea ce vrea sa devina cand va creste mare, iar personajele favorite ale Disney Junior, Zou si Doctorita Plusica nu fac exceptie. Fii alaturi de tinerii nostri prieteni în Cand o sa cresc mare, episoade consecutive din fiecare show de luni pana vineri, începand de luni, 13 ianuarie, ora 09:05 si 12:30. Zou îsi exploreaza visurile si ambitiile, în timp ce Doctorita Plusica exerseaza ce îi place ei mai mult – sa repare jucarii.

Cand o sa cresc mare începe luni, 13 ianuarie la ora 09:05 si e în reluare la ora 12:30.

MARATONUL FAMILIEI ZOU
Program special
Sambata, 18 ianuarie la 11:35

Urmareste Disney Junior sambata, 18 ianuarie la 11:35 pentru o dimineata plina de rasete si de placere, pentru ca iti aducem un maraton al familiei Zou. Alatura-te lui Zou si familiei si prietenilor lui pentru prajituri cu bunica, constructii cu tata si bunicul ... si sa nu uitam pupicii mari de la Nana.
 MARATONUL FAMILIEI ZOUMaratonul Familiei Zou se difuzeaza sambata, 18 ianuarie la 11:35.

DUMINICILE CELOR MAI BUNI AMICI
Program special
În fiecare duminica la ora 10:25

In fiecare duminica a lunii ianuarie sarbatorim prietenia la Disney Junior cu programul nostru special dedicat celor mai buni amci, la ora 10:25.

Impartaseste dragostea cu prietenii tai cu episoade consecutive din Doctorita Plusica, Zou, Mouk, Jake si Piratii din Tara de Nicaieri, Clubul lui Mickey Mouse si Noile Aventuri ale lui Winnie de Plus.
 
Duminicile Celor Mai Buni Amici poate fi urmarit pe Disney Junior în fiecare duminica la ora 10:25.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

In 1930 Carol al II-lea se intoarce in tara si isi detroneaza propriul fiu de 9 ani, Mihai, fiind proclamat Rege la 8 iunie 1930.

› vrei mai mult

Bancul zilei

- Te rog, urla cat poti tu de tare! imi zise dentistul.
- Dar de ce as face asta? il intreb.
- Sala de aseptare e plina, iar peste 10 minute incepe dracului fotbalul!

› vrei mai mult