Luna mai este luna Barbie la Minimax

7 mai 2013, 15:50

Barbie in Secretul Zanei
Din 5 mai
Barbie in Secretul ZaneiIntr-o buna zi, Barbie descopera ca exista zane. Totul începe in ziua in care Ken dispare neasteptat. Cele doua creatoare de moda, care sunt si prietenele lui Barbie, ii marturisesc acesteia ca ele sunt de fapt zane, iar Ken a plecat in lumea lor miraculoasa. Barbie si rivala sa, Raquelle, pornesc intr-o calatorie plina de aventuri pentru a-l aduce inapoi pe Ken. Pe parcursul calatoriei, cele doua fete fiind nevoite sa ramana impreuna, descopera ca miracolul adevarat sta in puterea prieteniei si nu in lumea zanelor.

Barbie Fairytopia: Mermaidia
Din 12 mai

Dincolo de curcubeu, pe taramul magic Fairytopia, traieste Elina, o zana care isi doreste sa aibe aripioare. Casuta ei este intr-un bujor, pe o pajiste magica. Tot aici locuieste si prietena sa cea mai buna, Bible, o ciupercuta mai ciudata. Cand Laverna cea rea prepara o potiune cu care vrea sa otraveasca toate zanele si florile, Elina se hotareste sa le protejeze, ajungand in locuri care mai de care mai frumoase si mai bizare. Ea intalneste oameni care ii vor pune la incercare curajul si prietenia. Datorita firii sale altruiste, Elina va reusi sa distruga planurile malefice ale Lavernei de a domni peste taramul magic, Fairytopia.

Barbie in "Cele 12 Printese Balerine"
Din 19 mai
Barbie in "Cele 12 Printese Balerine"A fost odata ca niciodata un castel in care muzica rasuna mereu. In acest castel traiau nu una, ci douasprezece printese impreuna cu tatal lor, Regele. De la cea mai scunda pana la cea mai inalta dintre ele, toate practicau dansul. Insa cea mai buna dansatoare era a saptea printesa, Barbie.

Barbie Fairytopia in Magia Curcubeului
Din 26 mai
Barbie Fairytopia in Magia CurcubeuluiDupa ce a salvat Fairytopia pentru a doua oara, Elina a devenit putin increzuta in privinta puterilor sale. Azura o viziteaza si o invita la Palatul de Cristal pentru a o pregati in calitate de zana ucenica  sa poata participa la Zborul de Primavara, la crearea primului curcubeu al anotimpului. In Palatul de Cristal ea se intalneste cu celelalte zane ucenice, nerabdatoare sa faca si ele acelasi lucru.
Barbie Fairytopia in Magia CurcubeuluiDar lucrurile nu merg chiar bine; Elina cade intr-o capcana cand rosteste o formula magica asupra unei broaste raioase, aparent nevinovata. Formula magica rupe o vraja si broasca care este insasi Laverna isi recapata puterile. Aceasta adoarme zanele din jur incercand sa-si puna in aplicare planul malefic. Zanele ucenice trebuie sa-si uneasca fortele pentru a o impiedica pe Laverna in a cufunda Fairytopia intr-o iarna aspra pentru urmatorii zece ani. Vor fi ele destul de puternice impreuna ca s-o invinga pe Laverna si sa aduca la viata primul curcubeu?

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Este o perioada destul de tensionata, si asta ar putea duce la neintelegeri in relatia cu prietenii de joaca. Pastreaza-ti calmul si incearca sa gasesti o solutie de compromis!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Pilotul automat si transmisia automata au fost inventate de un inginer orb pe nume Ralph Teetor.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Culmea spatiului locativ: sa locuiesti intr-o camera de filmat.

› vrei mai mult

Shop Clopotel.ro