Luiza Zan si Ploiesti Jazz Trio concerteaza vineri la Karpatia Horse Show

26 septembrie 2019, 10:19

Luiza Zan

Una dintre cele mai apreciate voci ale jazz-ului romanesc, Luiza Zan, alaturi de membrii formatiei Ploiesti Jazz Trio vor concerta vineri, 27 septembrie, de la ora 18:30, la Karpatia Horse Show, pe scena din fata Palatului Micul Trianon din Floresti, Prahova.

Prima zi la Karpatia Horse Show este consacrata elegantei probe de Dresaj ecvestru la care vor participa cai si calareti din numeroase tari, evoluand aici pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Supletea dinamica, precizia si distinctia prin care sunt realizate progresiile de dresaj vor face din aceasta zi una memorabila - cu atat mai mult cu cat se va incheia cu un concert de exceptie sustinut de patru artisti de varf ai scenei de jazz din Romania.

Din trio fac parte reputatii muzicieni: Sorin Zlat – pian, Razvan Cojanu – contrabas si Laurentiu Stefan – percutie si impreuna vor oferi publicului un concert special care va cuprinde o selectie dintre cele mai indragite standarde jazz interpretate in maniera proprie, dar si compozitii originale.

Stilul abordat de artisti este cool jazz, latin, post-bop si clasic, iar, prin aceasta fuziune de stiluri, redata cu multa prospetime, trio-ul s-a remarcat pe scenele consacrate atat din tara, cat si din strainatate.

Sorin Zlat – pian, Razvan Cojanu – contrabas si Laurentiu Stefan – percutie

Surprizele zilei de vineri nu sunt doar acestea, fiindca pe arena secundara vor avea loc demonstratii spectaculoase de working equitation, programul zilei dovedind cu acest prilej legaturi intuitive intre jazz si echitatie, remarcandu-se libertatea si creativitatea abordarii fiecarei „discipline”. si, pe tot cuprinsul zilei, cei mici si cei mari se pot bucura de o zi de picnic, participare la ateliere creative, tir cu arcul si numeroase alte surprize. Amanunte despre programul zilei, in randurile de mai jos si pe karpatiahorse.ro

Accesul la eveniment este inclus in pretul biletului la Karpatia Horse Show valabil pentru ziua de vineri, 27 septembrie, sau prin abonamentele de trei zile achizitionate in avans. Biletele cu preturi reduse sunt disponibile pe Bilete.ro la aceasta adresa: http://bit.ly/Karpatia2019

O parte din fondurile stranse prin vanzarea biletelor la eveniment vor fi directionate catre consolidarea Domeniului si a Palatului Micul Trianon care necesita interventii imediate de restaurare.

Concertul este organizat de Fundatia Domeniul Cantacuzino din Floresti in parteneriat cu Filarmonica din Ploiesti „Paul Constantinescu”.

 

Programul zilei de vineri la Karpatia Horse Show

 

Arena principala:

13:30 Dresaj. Concurs Complet National - Novici

15:00 Dresaj. Concurs Complet International – CCI 1*/2*/3*

17.30 Dresaj. Concurs Complet International – CCI 4* – Calificativ JO TOKYO 2020

 

Scena din fata Palatului Micul Trianon

18:30 Concert Luiza Zan si Ploiesti Jazz Trio

 

Arena secundara:

10:00 Dresaj. Concurs Complet National – Prenovici (teren de incalzire)

13:00 Dresaj Working Equitation – Copii, Prenovici, Novici, Elementar, Mediu

 

Despre Karpatia Horse Show 2019

Karpatia Horse Show deschide drumul catre Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. Spectacolul unic al echitatiei de top mondial revine pentru a VI-a Editie la Domeniul Cantacuzino de la Floresti.

 

Karpatia Horse Show, Editia a VI-a, singurul eveniment ecvestru de acest nivel din Romania, va avea loc anul acesta in perioada 27 – 29 septembrie, gazduind un Concurs Complet International de 4*, reprezentand o noua premiera pentru sportul romanesc. Cai si calareti din toata lumea vor reveni la Floresti pentru un eveniment sportiv unic in Europa de Sud-Est care le va aduce punctaje valoroase pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

 

Domeniul Cantacuzino de la Floresti, Prahova, va fi din nou gazda spectacolului unical echitatiei de top mondial, unde eleganta si performanta sportiva se vor impleti si de aceasta data cu prestigiul istoric, dand tonul general al celor trei zile petrecute in aer liber alaturi de cai.

Evenimentul invita la o evadare completa din cotidian pentru prieteni si intreaga familie, la doar o ora distanta de Bucuresti si Brasov. Palatul Micul Trianon, monument istoric cu o semnificatie aparte, va strajui Concursul Complet de echitatie care reuneste trei ramuri ale sportului ecvestru: dresaj, cross-country si sarituri peste obstacole, fiecareia fiindu-i consacrata o zi. De altfel, parcul Domeniului, fondat de Gheorghe Grigore Cantacuzino, care se intinde pe o suprafata vasta de 130 de hectare, a fost conceput sa cuprinda inclusiv un peisaj adaptat plimbarilor calare.

Originea probei complete de calarie se regaseste in concursurile la care participau in trecut descendenti ai marilor familii nobiliare si ofiteri de cavalerie, demonstrand abilitatile exceptionale ale cailor.

La Karpatia Horse Show, publicul este invitat sa ia parte la unul dintre cele mai asteptate evenimente dedicate calului din Romania, desfasurandu-se anual, asemeni evenimentelor de tinuta care au loc in tarile cu traditie neintrerupta din istoria acestui sport.

Karpatia Horse Show inseamna trei zile fantastice in compania cailor si zeci de zambete de uimire, inseamna spectacolul complet al performantei sportive – dresaj, cross country, sarituri peste obstacole -, intalnirea cu mari maestri din atelaje, demonstratii de working equitation, plimbari in natura cu o multime de activitati pentru prieteni si intreaga familie, cu timp pentru detasare si relaxare pe unul dintre cele mai frumoase domenii nobiliare din Romania.

Evenimentul promoveaza apartenenta la un set de valori si un lifestyle inspirat de nobletea cailor, bucuria de a fi la promenada si de a redescoperi o parte semnificativa a istoriei si patrimoniului Romaniei prin vizitarea Domeniului Cantacuzino de la Floresti.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Lacul Sf. Ana este un lac de tip vulcanic.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-Unde va doare,intreba medicul pe profesorul de geografie.
-la sud de clavicula estica si la nord de coasta vestica

› vrei mai mult