Jocuri asteptate in 2020: Circuit Superstars si TT Isle of Man 2

28 februarie 2020, 10:37

jocuri video cu masini

Anul 2020 ne-a pregatit o multime de jocuri video, dar numai doua dintre acestea ne-au retinut atentia. 

Circuit Superstars

Atunci cand vezi "Circuit Superstars" este posibil sa ti sa para ca e un joc arcade. Cu o perspectiva vizuala plina de culoare si o panorama a jocului vazuta de sus in jos, dezvoltatorii Original Fire Games vor scoate la iveala un joc de curse care va oferi utilizatorilor o multime de emotii. Setul complet de caracteristici care vor fi prezentate pentru acest joc nu au fost inca aratate, dar stim ca va exista o gama variata de optiuni atunci cand se va apropia momentul startului.

De asemenea, s-a remarcat faptul ca dezvoltatorii jocului au peste 15 ani de experienta reala in curse, astfel ca acest joc va incorpora abilitatile invatate pentru a scoate o experienta de curse autentica. Totul, de la cunoasterea pistei pana la masina pe care o vei controla va juca un rol important. In acest moment, jocul nu are inca o data specifica de lansare, dar ne asteptam sa se lanseze cat  mai curand, adica in acest an :)

TT Isle of Man 2

TT Isle of Man s-a lansat in 2018 fiind un joc de curse cu motociclete. Jucatorii aveau o gama variata de motociclete din care sa aleaga, fie ca alergau offline, fie impotriva concurentilor online, jocul gazduind pana la opt jucatori. Asa ca o continuare TT Isle of Man 2 este pregatita si avem indicii clare ca jocul va fi lansat in martie 2020. Acestea fiind spuse, va puteti astepta ca jocul sa prezinte sezonul 2019 al curselor de motocicllism.

Pentru cei care nu sunt familiarizati, Isle of Man TT este un circuit faimos de curse si este cunoscut a fi un turneu cu un grad ridicat de dificultate ce a provocat destule probleme concurentilor profesionisti, asa ca, cu siguranta, nu este o locatie pentru un jucator incepator. Inca asteptam sa apara mai multe informatii cu TT Isle of Man 2, dar suntem siguri ca dezvoltatorii spera sa aduca un salt in materie de imagini impreuna cu reglarea fina a mecanicii de manipulare a motocicletelor. La urma urmei, nivelurile vin la pachet cu viraje grele, cai inguste si un mediu care sigur va atrage atentia jucatorilor, fiind o adevarata provocare sa-ti pastrezi motorul pe traseu atunci cand se complica lucrurile pe circuit.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Mihai Viteazul si-a obtinut domnia cumparand-o de la otomani.

› vrei mai mult

Bancul zilei

- Ce e mai bine sa fii? Medic uman sau veterinar?
- Veterinar, deoarece atunci pacientii nu te cheama cind nu au nimic.

› vrei mai mult