Invitatie ROMANIA COPIILOR

13 noiembrie 2018, 11:42

CONIL Fest 2018

Ne-ar face o deosebita placere sa va avem alaturi
la cel mai amplu eveniment de celebrare a centenarului Marii Uniri de catre peste 1500 de copii (dintre care 600 cu dizabilitati) , ROMANIA COPIILOR. Evenimentul este organizat de Asociatia CONIL în parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti prin Proedus si este un eveniment de constientizare a situatiei copiilor cu dizabilitati dar si de promovare a tututor copiilor talentati într-un spectacol în care celebram ROMANIA - traditiile si valorile ei.

Evenimentul se deruleaza la Circul Metropolitan Bucuresti, pe parcursul a doua zile, sambata 17 noiembrie ora 9:00 - 20:00 si duminica, 18 noiembrie între orele 13:30-20:00 fiind cu acces gratuit. Pe langa spectacolul de la scena, în foaier sunt organizate ateliere, targ de produse, studiouri foto pentru cele mai frumoase amintiri precum si un banner de mari dimensiuni pe care fiecare copil va putea lasa un GAND pentru ROMANIA realizandu-se astfel un MANIFEST IDENTITAR, marturie a celor întamaplate.

În cadrul evenimentului vom avea si invitati speciali - campioana Ana Maria Branza care va fi prezenta alaturi de editua Curtea Veche Publishing într-o sesiune de autografe, Bogdan Stanoevici, Veta Biris, Fabian Sancez, Lansa Ladosi si Marioara Man Gheorghe

Prezentatorii evenimentului - Ioana Maria Moldovan, Leon Magdan - profesorul de joaca si Larisa Nicoleta Albert. 

Va asteptam cu drag sa construim împreuna ROMaNIA COPIILOR! Este cea mai atractiva varianta citadina de petrecere a unui weekend de toamna, alaturi de familie si prieteni!

Evenimentul se afla în calendarul de evenimente al ISMB 

https://www.facebook.com/events/327498848010466/

ROMANIA COPIILOR- CONIL FEST, Festivalul Integrãrii, ediția a-XVIII-a

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Penele de strut ajuta la fabricarea masinilor si a calculatoarelor.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un vampir isi ia vacanta si decide sa plece intr-o croaziera si este intrebat de prietenul sau varcolacul:
-Pe ce vas pleci?
La care vampirul plin de el:
-Pe un vas de sange

› vrei mai mult