Interviu exclusiv cu Rowan Blanchard, vedeta serialului "Riley si restul lumii"

10 decembrie 2014, 12:54

Clopotel.ro a avut onoarea de a-i lua un interviu celei mai noi vedete Disney, Rowan Blanchard.

Rowan Blanchard joac? rolul lui Riley Matthews, fiica adolescent? a lui Cory si Topanga Matthews, unul dintre cuplurile preferate din programul Cory si restul lumii, interpretat de Ben Savage si Danielle Fishel, iar Sabrina Carpenter (Sofia întâi) apare în rolul celei mai bune prietene a lui Riley – Maya Hart.
Rowan BlanchardCe ne poti spune despre Riley, personajul pe care il joci in serialul „Riley si restul lumii”? Cum face ea fata adolescentei?

Riley pune familia pe primul loc. Ceea ce imi place la Riley este faptul ca atunci cand intampina probleme se gandeste imediat cum sa le rezolve. Ea este prietena care incearca sa ii impace pe toti.

Exista asemanari intre tine si Riley?

Suntem destul de asemanatoare. Amandoua suntem ciudatele si haioase, dar eu sunt un pic mai sarcastica decat ea. Amandoua pretuim loialitatea.

Riley si restul lumii este un serial pentru noua generatie despre maturizare si importanta familiei si prieteniei exact asemenea serialului „Cory si restul lumii”, un serial atat de popular. Cand ai auzit prima oara de  „Cory si restul lumii”?

Serialul „Cory si restul lumii” s-a incheiat inainte ca eu sa ma nasc. E un serial atemporal, ce promoveaza aceleasi lectii si valori valabile si acum 20 ani, dar si acum. Prietenia, familia, maturizarea sunt valori pretuite si in  „Riley si restul lumii”. Riley a preluat de la Cory si Topanga aceste valori.

Rowan, ce te-a inspirat sa iti alegi cariera de actrita?  

Nu cred ca mi-am dorit vreodata sa devin actrita. De fiecare data recitam la cinele in familie sau la petrecerile de Craciun. Imi placea sa fiu in centrul atentiei. Cred ca am trecut la urmatorul nivel,  am mers la auditii pentru ca imi placea atentia pe care o primeam cand recitam. Doar atunci cand am inceput sa practic actoria in mod profesionist mi-am dat seama ca nu ma vad facand altceva.
Rowan BlanchardIn afara faptului ca esti actrita esti si o cantareata foarte talentata. Care este stilul tau? Momentan lucrezi la un album?

Cant piesa de pe generic alaturi de Sabrina (n.a Sabrina Carpenter) si pentru mine este un lucru minunat. Eu am inceput sa joc inainte sa cant si faptul ca am putut imbina cele doua pasiuni ale mele: actoria si muzica m-a bucurat foarte mult. Momentan ma concentrez pe actorie, dar atunci cand ma voi decide ce stil doresc sa abordez mi-as dori sa cant propriile mele cantece.
 
Ce fel de muzica asculti si care este artistul tau preferat?

Daca vorbim de muzica din toate timpurile, trupa mea preferata este The Beatles. Imi place rockul clasic, dar si muzica alternativa, gen The Artic Monkeys.
 
Cum iti petreci timpul liber?

Imi petrec timpul cu prietenii. Sunt un adolescent obisnuit, imi place sa ma uit la televizor.
 
Cat de mult s-a schimbat viata ta de cand ai devenit celebra?

Cred ca eu nu m-am schimbat. Lumea ma abordeaza pe strada, dar la sfarsitul zilei sunt un om ca oricare altul. Nu s-a schimbat nimic intr-un mod drastic incat sa-mi afecteze viata.
 
Daca te-ai intoarce in timp, pe cine ai vrea sa intalnesti?

Audrey Hepburn mai mult decat pe oricine altcineva.
 
Vrei sa le transmiti ceva fanilor tai din Romania?

Va iubesc si va multumesc ca va uitati la „ Riley si restul lumii”. Sper sa ajung in curand si in Romania.

Multumim, Rowan!

Urmariti-o pe Rowan Blanchard in noile episoade din 'Riley si restul lumii', in fiecare duminica, de la ora 10:00, la Disney Channel!”

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Marea Britanie a fost tara unde s-a trimis primul SMS in anul 1992.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Ion si Gheorghe se intalnesc la un colt de strada. Ion il intreaba pe Gheorghe:
- Unde meri, ma?
- Nu stiu! Da' tu unde meri, ma?
- Nu stiu!
- No, atunci hai p-aci ca-i mai aproape.

› vrei mai mult