Interviu cu Ruggero Pasquarelli

13 februarie 2013, 13:59

Cum ai intrat in lumea muzicii si a actoriei?

Totul se datoreaza parintilor si familiei. Provin dintr-o familie indragostita de muzica si inca de la varsta de 5 ani m-au incurajat sa cant, iar la 12 ani am inceput sa urmez cursuri de muzica si actorie. Debutul meu a fost la versiunea italiana a emisiunii X Factor, emisiune care mi-a  deschis multe usi si am ajuns la Disney Channel, ceea ce a dus desigur, la rolul din Violetta.
Ruggero PasquarelliDaca ar trebui sa alegi intre muzica si actorie, ce ai prefera?

In acest moment, nu sunt sigur. Nu as putea spune ce as alege. Deocamdata le incerc pe amandoua si imi doresc sa am cat de multe experiente diferite cu putinta. Poate mai tarziu ma voi dedica doar actoriei sau muzicii, dar acum imi plac amandoua.

E stresant sa fii actor? Cu ce dificultati te confrunti?

Nu cred ca poate fi stresant sa fii actor pentru ca, un actor trebuie sa fie relaxat si trebuie sa ii placa ceea ce face. Atata timp cat iti place ceea ce faci, atunci nu exista presiuni si stres. Iar eu ma bucur de fiecare zi.

Ce proiecte de viitor ai?

Tocmai am terminat de inregistrat primul meu album, impreuna cu un muzician italian, Adriano Pennino. Apoi voi incepe filmarile pentru un nou program Disney Channel in Italia, denumit Get the Party – un serial care le va arata copiilor cum se face o petrecere de la cap la coada. Eu sunt un fel de organizator de evenimente. Dupa toate acestea voi merge inapoi in Argentina pentru cel de-al doilea sezon din serialul Violetta. Iar vara aceasta urmeaza sa fac primul meu film de cinema.

Ce ne poti spune despre Violetta?

Daca va place muzica, este serialul perfect pentru voi. Este cel mai bun serial din lume!
Ruggero PasquarelliCe personaj interpretezi in Violetta?

Eu il interpretez pe Federico, fiul unui prieten de-al tatalui Violettei. Este un muzician foarte talentat si cred ca – in ceea ce priveste personalitatea – avem multe lucruri in comun.

E placut sa interpretezi un personaj care ti se aseamana atat de mult?

E minunat pentru ca pot fi eu insumi pe platoul de filmare, toata ziua.

Stim ca a trebuit sa te muti in Argentina pentru a filma serialul, cum a fost aceasta experienta, cum e sa lucrezi in alta tara?

A fost o experienta incredibila. Stiam ca este vorba despre o productie de mari proportii, care va fi difuzata in multe tari si pentru mine – la 19 ani – a fost ceva fantastic si o experienta extraordinara.
Ruggero PasquarelliIti place Buenos Aires, ai avut ocazia sa vizitezi orasul, sau ai fost mai mult ocupat cu munca?

Mi-a placut. Mi se pare ca seamana foarte mult cu orasul meu – Napoli, si imi place foarte mult.

Deci esti nerabdator sa mergi iar acolo pentru sezonul urmator…

De-abia astept, in special pentru ca acolo am cunoscut oameni incredibili, din intreaga lume. E grozav sa faci parte din echipa serialului Violetta, asa ca sunt extrem de nerabdator sa ajung iar acolo.
Ruggero PasquarelliCare e atmosfera pe platourile de filmare Violetta?

E o atmosfera minunata pe platou. Cred ca acesta este motivul pentru  care serialul are atat de mult succes – pentru ca suntem cu totii buni prieteni, iar atmosfera generala e atat de placuta si prietenoasa, astfel ca avem rezultate excelente.

Nu ratati premiera serialul Violetta la Disney Channel pe 18 februarie, la ora 18:00. Serialul se difuzeaza in fiecare zi, de luni pana vineri.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Profesorul Gregory S. Okin, de la UCLA, in studiul sau ''Impactul asupra mediului al consumului de carne de catre caini si pisici', publicat in 2 august 2017 in revista PLOS One spunea ca ''pisicile si cainii din Statele Unite consuma la fel de multa mancare ca toata populatia Frantei intr-un an, producand astfel 64 de milioane de tone de dioxid de carbon''.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Se numeste norocos un barbat care cistiga mai mult decit poate cheltui nevasta-sa.
Se numeste norocoasa o femeie care gaseste un astfel de barbat.

› vrei mai mult