Inna, Irina Rimes si Nicoleta Nuca au cantat la Sala Palatului pentru cauza copiilor in dificultate

18 aprilie 2019, 16:41

Irina Rimes

Spectatorii, aproape in totalitate adolescenti, au trimis cateva sute de SMS-uri

la 8844 cu mesajul ZILE in sprijinul Fundatiei Copii in Dificultate

 

Aproape 4.000 de spectatori, majoritatea adolescenti, au umplut Sala Palatului marti seara, pana spre miezul noptii, cu ocazia spectacolului-eveniment Stars4Dreams, dedicat celor 30 de ani de fapte bune ale Fundatiei Copii in Dificultate. In timpul show-ului au fost trimise cateva sute de mesaje prin SMS (text ZILE la 8844) pentru a dona cate 2 Euro copiilor ingrijiti de Fundatia CID. Pe scena au urcat indragitele artiste INNA, Irina Rimes si Nicoleta Nuca. Evenimentul a fost onorat de prezentele Altetei Sale Regale Principesa Maria a Romaniei, a Excelentei Sale Andrew Noble, Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti si a reprezentantilor Fundatiei Children in Distress – UK.

Primul moment emotionant a fost trait inca de la intrarea in Sala Palatului. Organizatorii au amenajat Aleea Blugilor Celebri, unde au fost expusi blugii donati de Simona Halep, Marcel Iures, Ivan Patzaichin, Dumitru Prunariu, Cosmin Contra, Marius Manole, Maria Obretin, INNA, Irina Rimes, Nicoleta Nuca, personalitati care de-a lungul timpului au sustinut cauza copiilor cu boli incurabile. Blugii expusi vor fi vanduti la licitatie in luna septembrie, iar sumele astfel obtinute vor fi donate Fundatiei CID.

In deschiderea spectacolului a urcat pe scena Valentina Zaharia, directorul executiv al Fundatiei Copii in Dificultate. Valentina Zaharia a rememorat cei 30 de ani de activitate ai Fundatiei Copii in Dificultate, care a ingrijit in aceasta perioada un numar de peste 18.000 de copii cu boli incurabile.

Este minunat sa vedem ca in lupta asta nu suntem singuri”, a spus Valentina Zaharia, care a anuntat numarul 8844 la care poate fi trimis mesajul ZILE pentru donatii de 2 Euro.

A fost un show total, cu muzica, teatru si balet, la care au contribuit, alaturi de INNA, Irina Rimes si Nicoleta Nuca, tinerii artisti AVA, Alessia tofan, tony Weissbuch, balerina Mariuca Iordache, trupa de teatru adolescentin Victory of Art si percutionistii de la Balasa.

Nicoleta Nuca a tinut sa isi inceapa recitalul transmitand un gand bun pentru copiii ingrijiti de Fundatia CID. Apoi si-a incantat fanii cu cateva din hiturile ei bine cunoscute si indelung fredonate.

Irina Rimes a demonstrat de ce este una dintre cele mai iubite artiste ale momentului. Aparitia sa pe scena a fost intampinata cu foarte mult entuziasm. in cateva secunde, locul din fata scenei s-a umplut de fani.

La intrarea pe scena, INNA a fost primita in aplauze de publicul de la Sala Palatului. Momente de maxima emotie au fost atunci cand vedeta a cantat o melodie a Laurei Stoica sau atunci cand s-a asezat pe marginea scenei, langa sutele de fani care au cantat alaturi de ea.

 

30 de ani de fapte bune, peste 18.000 de copii ingrijiti de Fundatia CID

Fondata in anul 1989 de catre Children in Distress Marea Britanie, Fundatia CID a derulat inca de la inceput programe pentru copii cu dizabilitati, construind si operand centre rezidentiale tip hospice pentru copii infectati HIV/SIDA, cu boli cronice neurologice severe si copii ai strazii.

timp de 30 de ani, Fundatia Copii in Dificultate a ingrijit peste 18.000 de copii carora le-a oferit 518.400 de sedinte de terapie ABA, 155.520 de sedinte de kinetoterapie si 54.000 de sesiuni de terapie cognitiv comportamentala destinate copiilor cu tulburari neurologice severe, 2.450 de evaluari psihologice complexe si 1440 de sedinte de hipoterapie pentru copiii cu tSA, 750 de sedinte de consiliere psihologica pentru 150 de copii cu anxietate si tulburari de invatare si de comportament.

In prezent, sunt ingrijiti la Fundatie cu boli incurabile sau in faza terminala, infectati cu HIV/SIDA, cu tulburari din spectrul autist sau abandonati. Acesti copii au nevoie de ingrijiri speciale, articole de hrana si de igiena personala (inclusiv scutece), servicii medicale, de recuperare, de asistenta sociala etc. Pentru fiecare copil, costul lunar al acestor servicii si consumabile este de 7.819 lei. Cei care doresc sa ii ajute pe acesti copii pot sa doneze 2 Euro prin SMS, trimitand mesajul ZILE la 8844 sau pot face donatii direct in contul RO60BRDE426SV39194474260, deschis la BRD Bucuresti.

Organizator: DHM Company

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Creierul continua sa transmita semnale sub forma de impulsuri electrice timp de aproximativ 37 de ore dupa moarte.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Ce ia spus printul cenusaresei cand a vazut ca i se potriveshte pantoful....
-Te rog,arata-mi si bonul de la magazin!

› vrei mai mult