Incepe primavara cu revistele tale preferate: PIPO, DOXI si TERRA MAGAZIN!

2 martie 2015, 15:23

A aparut noul numar aniversar Doxi -11 ani! Completeaza talonul din revista si poti castiga unul dintre cele 11 Furby Boom – cele mai cool jucarii ale momentului!
Incepe primarava cu revistele tale preferate: PIPO, DOXI si TERRA MAGAZIN!Revista este insotita de un super-cadou de primavara: o paleta cu un fluturas sau minge! Afla mai multe si participa la concursurile aniversare pe facebook.com/ Revista Doxi . Vrei ca revista sa ajunga si in scoala ta? Suna acum la 021-337.37.37.

Noul numar Terra Magazin (192) – cea mai citita revista romaneasca de popularizare a stiintelor - iti prezinta Lumea de maiine! Din cuprins: Geografie umana: Cum s-au construit cei mai inalti zgarie-nori de pe planeta? *  Cum functioneaza mega-orasele lumii? * Transporturile de maiine – drone curieri * colonii pe Marte * Case inteligente * Biologie:  Lumea incredibila a insectelor – „arhitectii” lumii animale *  Istorie: 6 mega-inventii: Cum au schimbat romanii lumea in care traim?  * Constructia apeductelor *CONCURS Castiga doar cu talonul din revista o  tableta Viva q8 PRO ultra subtire de la Allview!  Revista include o super macheta 3D  CADOU din seria „Mari monumente de arhitectura ale lumii”! Afla mai multe pe facebook/ Revista Terra Magazin  *  Vrei ca revista sa ajunga si in scoala ta? Suna acum la 021-337.37.37.
Incepe primarava cu revistele tale preferate: PIPO, DOXI si TERRA MAGAZIN!
PIPO- Revista pentru prescolari numarul 1 in Romania – intampina primavara cu numarul special (126)  „Fluturi si flori, bogatie de culori” si ofera  CADOU princhideilor o paleta  cu fluturas sau minge. Include secenete in versuri * Masti decupabile Fluture * Buburuza * Mielul *  Plansa stiinte: Ceapa si Ustoroiul * Practic: IDEI de felicitari 3D decupabile pentru PASTE * Jocuri * Pagini de colorat si desenat * Rubrica: Inuka multe despre ... florile de primavara * Poveste in imagini: Jack si vrejul de fasole *  Afla mai multe pe facebook.com /PIPO – Lumea generatiei pre  * Vrei ca revista sa ajunga si in gradinita ta? Suna acum la 021-337.37.37.
Incepe primarava cu revistele tale preferate: PIPO, DOXI si TERRA MAGAZIN!Incepe primarava cu revistele tale preferate: PIPO, DOXI si TERRA MAGAZIN!

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Daca nu poti sa mai vezi cu un ochi, iti pierzi aproape o cincime din toata vederea.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Regele junglei adica leul, cheama toate animalele, ca nu mai aveau mancare.
S-au gandit sa zica fiecare cate un banc, care zice un banc frumos il pastreaza, care zice unul naspha il halesc.
Primul zice iepurele...rade toata lumea inafara de lenes.
Al doilea zice ariciul, la rade doar lenesul.
Intreaba leul:
-De ce razi mai lenesule?
-Mi-am adus aminte ce banc bun a zis iepurele.

› vrei mai mult