In aprilie, la Disney Channel si Disney Junior

26 martie 2020, 14:28

Disney Channel


NOI EPISOADE DIN BIA

In universul influencer-ilor intrigile se tin lant. Cobra continua sa parodieze clipurile si influentatorii Fundom si Laix, Chiara cauta cu fervoare sa ii descopere identitatea, Jhon e prins intr-o dilema amoroasa, iar Manuel si Bia primesc de la Victor o provocare ce la va schimba traiectoria. In tot acest timp, flashback-urile din trecut le dau tarcoale lui Victor, Biei si misterioasei Ana. in fiecare zi de luni pana vineri de la ora 18.00. 
Bia

TABARA CU PERIPETII, EPISOADE NOI 

In tabara Kikiwaka apare un musafir surpriza - Hazel! Ea spune ca s-a schimbat, ca nu mai este aceeasi persoana, iar Lou decide sa ii acorde o sansa si sa accepta sa ramana cateva zile in tabara. Gasca baietilor vrea sa castige cea mai inalta distinctie a taberei. Deluni pana vineri de la 15.30. 

WEEKEND CU PRINTESE

Din 25 aprilie, diminetile de weekend sunt rezervate printeselor: Printesa Stea contra Fortelor Raului da trezirea la ora 8.00 pentru doua episoade pline de suspans si misiuni pamantene si extra-pamantene. De la ora 9.00, Elena din Avalor ne poarta pe taramuri necunoscute cu vrajitori si creaturi fantastice. Rapunzel continua seria misiunilor princiare de weekend in O poveste incalcita: Serialul incercand sa dezlege alaturi de cameleonul Pascal, prietenul credincios Maximus, camerista Cassandra si, desigur, de Eugen, misterul parului ei.

Disney Junior

CIOC, CIOC: TRANSPORTUL ORGANIZAT AL TUTUROR SPECIILOR

In meseria lor, curierii speciali Clic si Zglobi mai au parte si de incidente, cum ar fi sa rataceasca un „colet”, ceea ce se poate transforma intr-o problema de prestigiu personal mai ales pentru Zglobi care are renumele de cel mai bun jucator de „de-a v-ati ascunselea”. Livrarile continua de luni pana vineri, de la ora 17.30. 

EROI IN PIJAMA

Eroii noptii Bufnita, sopi si Pisoi au parte de o provocare nemaiintalnita – Armadylan le fura autovehiculul. Cum se mobilizeaza cei trei sa isi salveze mijlocul de transport, dar si de ce noi aventuri au ei parte aflam din 6 aprilie, de la ora 19.00. 

FANCY NANCY CLANCY, EPISOADE NOI

In lumea extraordinar de rafinata si planificata a lui Nancy apar din cand in cand mici furtuni, la propriu si la figurat. Mai nou, Nancy se imprieteneste total accidental si neasteptat cu Freddy, dar inventeaza si jocuri dupa ce o furtuna ii zadarnicesc planurile de tabara in familie. Din 20 aprilie, de luni pana vineri, de la ora 18.00. 

MICII MUPPETS

Fozzie vrea sa se alature echipei de arte martiale, insa pentru aceasta trebuie sa isi dea silinta. Peggy insa, de la atata exercitiu vocal ajunge sa isi piarda vocea. intamplari amuzante cu simpaticii bebelusi Muppets revin la Disney Junior din 6 aprilie, de luni pana vineri, de la ora 18.00. 

EPISOADE NOI DIN ELENA DIN AVALOR

In regatul Avalor, Elena cauta ajutor la monstrul vulcanic inzestrat cu puteri magice Charoca. De ce aflam din 6 aprilie, de luni pana vineri, de la ora 16.30

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Prima transmisiune televizata a premiilor Oscar a avut loc in anul 1953.

› vrei mai mult

Bancul zilei

In seara de Ajun, Bula, mergand ostenit catre casa, se
intalneste cu Mos Craciun.
- Bula, eu sunt Mos Craciun si pot sa-ti indeplinesc trei
dorinte daca imi vei raspunde la o intrebare.
- De acord, pune-mi intrebarea!
- Nu, mai intai spune-ti dorintele!
- Pai, sa am bani destui ca sa-mi intretin familia, sa am
si eu o masina si o nevasta frumoasa.
- Du-te repede acasa si vei gasi toate dorintele
indeplinite. Si acum intrebarea. Cati ani ai?
- 60.
- Si, la 60 de ani, tu, om serios, tot mai crezi in Mos
Craciun?

› vrei mai mult