Cultura generala

Soprano este cel mai inalt registru pe care il poate emite vocea omeneasca.

› vrei mai mult

Hai sa stralucim - In spatele magiei!

6 septembrie 2012, 16:46 | afisari: 1631

Vrei sã afli cele mai tari secrete de la filmãrile pentru Hai sã strãlucim , noul musical de pe Disney Channel? Aici le gãseºti. Mergem dincolo de camerele de filmare ºi îþi aducem din culise secretele acestui spectacol ultra modern.

Despre ce e vorba în serial?
„Hai sã strãlucim e o versiune modernã a poveºtii clasice a lui Cyrano de Bergerac”, ne explicã actorul Trevor Jackosn, care în film îl interpreteazã pe Kris McDuffy. „E un film presãrat cu multã muzicã, dans, rap, gospel ºi cu siguranþã vã va cuceri!”

Cum i-ai spus? Cyrano ºi mai cum?
„Cyrano de Bergerac e o poveste clasicã despre un triunghi amoros, poveste care se regãseºte ºi în Hai sã strãlucim”, continuã Trevor. „Am schimbat numele celor trei personaje principale ºi le-am fãcut mult mai tinere decât cele din filmul original, dar oricum, sunt foarte multe asemãnãri cu clasicul Cyrano de Bergerac. În filmul nostru, personajele principale sunt interpretate de Coco Jones, Tyler James Williams ºi de mine.”

E un fel de babilonie muzicalã!
„Sunt o mulþime de cântece minunate în film”, dezvãluie Coco Jones, cea care interpreteazã rolul lui Roxanne „Roxie” Adrews. „Avem gospel, hip-hop ºi niºte melodii rap grozave. Avem chiar ºi câteva confruntãri rap. Si nu numai bãieþii fac asta, ci ºi Roxie!”

La dans!
„În film, sunt câteva scene de dans grozave, pentru melodiile interpretate acolo”, mai adaugã Trevor. „Am lucrat cu cei mai buni coregrafi din lume. Din fericire, eu am facut Capoiera timp de trei ani ºi atunci am învãþat ºi breakdance-ul. Acum pot face tot felul de sãrituri ºi rãsuciri, pe care le veþi vedea în Hai sã strãlucim.”
In spatele magiei!Ameninþare triplã!
„Ne-am distrat foarte mult la filmãrile pentru Hai sã strãlucim”, spune vesel Tyler James Williams, care joacã rolul lui Cyrus DeBarge. „A fost o experienþã minunatã ºi constructivã. Atunci când nu filmam, aveam repetiþie pentru vreo coregrafie ori eram în studio sã înregistrãm. A fost mult de muncã, dar ne-am ºi distrat pe mãsurã.”

Sã rãmânã în familie…
„În film sunt mai multe teme diferite”, spune Trevor. „În primul rând, se pune accent cât de important e sã fii tu însuþi ºi cât de mult trebuie sã încerci sã dai tot ce-i mai bun din tine. O altã temã e despre importanþa familiei ºi a prietenilor în viaþã.”

Faceþi cunoºtinþã cu Cyrus!
„In Hai sã strãlucim, eu îi dau viaþã personajului numit Cyrus”, spune Tyler James Williams. „Cyrus este un tip foarte timid, care nu crede cã vreo fatã s-ar putea îndrãgosti de el. Cred cã e un sentiment pe care îl încearcã mulþi adolecenþi. ªi eu am fost aºa. De la 12 pânã la 16 ani, am jucat într-un serial rolul unui puºti care nu avea deloc succes la fete ºi am început sã mã simt la fel ºi în viaþa realã. Dar, pe mãsurã ce creºtem, ne descoperim pe noi înºine ºi totul începe sã meargã mai bine. Înveþi sã nu te laºi copleºit de reclama exageratã pe care ºi-o fac alþii.”

Iatã-l pe Kris!
Trevor Jackson spune: „Eu interpretez rolul lui Kris McDuffy. Kriss e un tip extravagant, cãruia îi place sã fie tot timpul în centrul atenþiei tuturor: a doamnelor, a echipei sale sau a familiei. E rapper ºi are mult suces la fete. Kriss adorã sã danseze ºi sã epateze, dar în realitate eu nu sunt ca el. Sunt o persoanã mult mai normalã ºi cu picioarele pe pãmânt.”

S-o salutãm pe Roxie!
„Eu interpretez un personaj pe nume Roxie”, ne dezvãluie Coco Jones. „Îmi place personajul Roxie, dar la începutul filmului e cam nesigurã pe ea. κi doreºte foarte mult ca oamenii s-o placã ºi pentru asta e în stare sã accepte orice i se propune, însã în cele din urmã îºi dã seama cã nu trebuie sã impresioneze pe nimeni, în afarã de ea însãºi.”

Roxie e tare!
„Din momentul în care începe sã prindã curaj, Roxie se aseamãnã cu mine”, continuã Coco. ”Eu întotdeauna am avut foarte multã încredere în mine, datoritã pãrinþilor mei care mi-au spus tot timpul cã nu e nimic rãu în a fi altfel. Ei m-au învãþat sã fiu mulþumitã ºi mândrã de mine însãmi în orice situaþie. La acceaºi concluzie ajunge ºi Roxie în film.”

Cãldurã mare!
„O mare parte din film s-a turnat în Atlanta, Georgia”, ne dezvãluie Tyler. „Era foarte cald acolo, dar pânã la urmã am reuºit sã învingem cãldura. Cât despre mâncarea pe care ne-o dãdeau pe platoul de filmare, trebuie sã spun cã era delicioasã ºi foarte multã. Nu am mai mâncat niciodatã în viaþa mea atat de multe macaroane cu brânzã.”

Am sãrit în sus de bucurie…
„Tyler, Trevor ºi cu  mine am stat în niºte apartamente extrem de frumoase pe timpul filmãrilor”, spune Coco. „Fiecare aveam propriul nostru apartament într-o clãdire senzaþionalã, iar eu am stat cu mama mea. Am picat pe spate când l-am vãzut prima oarã. Îmi aduc aminte cã þopãiam peste tot de fericire ºi strigam: Doamne, e incredibil! Apartamentele aveau ºi niºte mici verande, erau extrem de drãguþe.”

Viaþã de vedetã...
„Dacã vã uitaþi cu atenþie la film, veþi putea vedea ºi apartamentele unde am stat”, mai adaugã Coco. „Existã o scenã în care Roxie sare într-o limuzinã ºi pleacã în vitezã, cu Kris pe urmele ei. Aceastã scenã s-a filmat în faþa blocului nostru.”

Strãlucire …
„Cred cã toatã lumea ar trebui sã se uite la acest film pentru cã e cu adevãrat diferit faþã de tot ce aþi vãzut înainte”, spune Tyler. „E un amestec superb de hip-hop ºi gospel ºi se aseamãnã cu musicalurile, cum ar fi Sister Act. Mulþi comparã Hai sã strãlucim cu Liceul Muzical, dar aici e vorba de ceva diferit. Hai sã strãlucim e altfel decât tot ce aþi vãzut pânã acum pe Disney Channel.”

Urmãriþi filmul…
„De ar trebui sã se uite lumea la Hai sã strãlucim?”, întreabã Coco. „Pentru cã e minunat! E o poveste înãlþãtoare, plinã de inspiraþie, ce conþine multã muzicã frumoasã, dans ºi uºoare accente de romantism. În plus, veþi fi martorii unei lovituri de teatru de-a dreptul spectaculoasã. Credeþi-mã, vã va þine cu sufletul la gurã. Sper cã vã va plãcea serialul!”

Nu uitati sa vizionati filmul original Hai sa stralucim la Disney Channel pe 8 septembrie la ora 10:00.

inapoi la stiri Clopotel

AI ceva de spus? Scrie un comentariu!


Trebuie sa fii logat pentru a putea adauga comentarii

PHIONIX
20 septembrie 2012, 20:52

eu am fost la cinema si la-m vazut superb +ca a fost o petrecere inaintea filmului

Briana8
10 septembrie 2012, 18:04

am citit doar unpik ca nu ma interesat mai ales filmul na fost super tare defapt nu mia placut dar miau placut cantecele astai tot papa

Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate