Goosebumps 2: Halloween bantuit - filmul care-ti da fiori la cinema

25 octombrie 2018, 16:09



Dupa succesul primului film "Goosebumps" si al cartilor omonime, care au cucerit fanii genului horror, partea a doua, "Goosebumps 2: Halloween bantuit", reinvie la propriu sarbatoarea spiritelor, oferind spectatorilor o supradoza de adrenalina, cu aventuri si umor din plin, pentru intreaga familie. Filmul ruleaza pe marile ecrane,in avanpremiera, de sambata, 27 octombrie 2018, iar pe 2 noiembrie a.c. se lanseaza in cinematografele din toata tara.

Goosebumps 2: Halloween bantuit  


Oare cum ar ar
ata Halloween-ul, daca ar fi real? Iata premisa de la care pleaca noul film "Goosebumps 2: Halloween bantuit", o aventura inspirata de îndragitele carti pentru copii ale scriitorului R.L. Stine, tiparite în 400 milioane de exemplare si traduse în 35 de limbi.

În oraselul Wardenclyffe, în noaptea de Halloween, Sonny si Sam gasesc, într-o casa abandonata, un manuscris numit „Haunted Halloween". Cand îl deschid, cei doi baieti elibereaza, fara sa stie, marioneta-ventriloc Slappy. Initial simpatic, acesta devine tot mai rautacios si periculos, amenintand sa învie toti monstrii, astfel încat sarbatoarea de Halloween sa fie vesnica. Pe masura ce diverse creaturi stranii prind viata, haosul cuprinde întreaga comunitate si apocalipsa pare tot mai aproape, iar cei doi prieteni, ajutati de Sarah, sora lui Sonny, trebuie sa-l împiedice pe Slappy sa-si puna în aplicare planurile malefice, sa-ºi salveze familia ºi oraºul. Peripetiile prin care trec sunt pe cat de palpitante, pe atat de comice, dar, mai mult decat atat, îi învata valoarea prieteniei si a familiei.

Cei trei actori protagonisti, prieteni si în afara platourilor de filmare, reuºesc sa ne atraga în lumea lor hazlie, sa ne faca partasi la aventurile personajelor. Nu lipsesc din "meniul" de Halloween harci, fantome, vampiri si varcolaci, schelete si mumii, pitici de gradina si papusi, paianjeni, dovleci periculosi si chiar niste ursuleti gumati absolut terifianti - personaje mai degraba simpatice decat înfricosatoare, într-o super-aventura comica, pentru întreaga familie! 

La randul sau, vedeta seriei Goosebumps, Slappy (care împlineste 25 de ani de la debutul în cartea "Goosebumps: Night of the Living Dummy"), este interpretat de catre actorul Avery Lee Jones, care îl transforma pe manechinul ventriloc într-un personaj real, ce interactioneaza cu actorii, nu doar o creatie digitala. Actiunile lui Slappy pe platoul de filmare sunt completate de patru marionete complexe, manuite de echipa Legacy Effects din Los Angeles. Însusi Stine se declara cucerit de film si de munca realizatorilor: "Sunt uimit de ce au putut face!"

Combinatie de actiune live si animatie digitala, filmul valorifica talentul specialistilor în coafura, machiaj si costume, al cascadorilor si artistilor de efecte speciale. Împreuna, acestia au reusit sa creeze niste fiinte fantastice spectaculoase, care înspaimanta, uimesc, dar starnesc si hazul. Iata, asadar, întregul arsenal pentru un Halloween memorabil - din 27 octombrie 2018, în avanpremiera, la cinema!

Scenariul este semnat de Rob Lieber (care a scris si Peter Rabbit), dupa o povestire de Rob Lieber si Darren Lemke, inspirata de cartile "Goosebumps" ale scriitorului R.L. Stine. Regizor este Ari Sandel, premiat cu Oscar pentru scurt-metrajul West Bank Story (2005). Distributia îi include pe Wendi McLendon-Covey, Madison Iseman, Jeremy Ray Taylor, Caleel Harris, Chris Parnell si Ken Jeong.

Productia Original Film / Scholastic Entertainment Inc. / Silvertongue Films, Inc., prezentata de Columbia Pictures si Sony Pictures Animation, are o durata de 90 de minute, se adreseaza audientei generale si este distribuita în Romania de InterComFilm Distribution.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Scoarta cerebrala contine circa 18 miliarde de neuroni si are o suprafata de 2200 cm patrati.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Mos Craciun la niste copii in Somalia:

-Copii,dar voi cum sunteti asa slabi?
-Vai Mosule,pai nu mancam ..
-Ahaa..nu mancatzi nu primiti cadouri!

› vrei mai mult