Freealize aduce doua filme pentru copii in aceasta primavara la cinema

26 februarie 2018, 09:09

Freealize anunta ca in aceasta primavara va distribui in cinematografe doua filme pentru copii: PE ROTI (Brazilia), filmul de debut al brazilianului Mauro D’Addio, din 2 martie si animatia AVENTURI FARA PERECHE (Cehia), regizata de Galina Miklinova, care va avea premiera in cinematografele din Romania in 27 aprilie 2018.

PE ROTI, din 2 martie 2018 la cinema

 

Pe roti


Este un road movie care urmareste trasformarea tinerilor sai eroi de-a lungul unei calatorii…pe roti. Lucas, un baiat de 13 ani, se afla in scaunul cu rotile in urma unui accident, Laís, 12 ani, o ajuta pe mama ei sa vanda micul dejun dintr-o camioneta, in oraselul unde locuiesc. Laís isi doreste enorm sa il cunoasca pe tatal ei care a plecat pe cand ea era mica. Lucas si Laís sunt prieteni de la scoala cand Laís afla unde este tatal ei, cei doi pornesc intr-o aventura incredibila pentru a-l gasi.






AVENTURI FARA PERECHE, din 27 aprilie la cinema

 

Aventuri fara pereche

 

Mancaciosii de sosete sunt creaturi pe care oamenii nu le pot vedea, responsabile pentru disparitia sosetelor. Ei mananca doar cate o soseta, lasand perechile... desperecheate. Si nu se ating niciodata de sosetele de bebelus. Viata Mancaciosilor de sosete este o aventura continua. iti trebuie curaj sa gasesti o familie cu multe sosete, sa o protejezi si sa inveti sa traiesti cu oameni prin preajma. Iar eroii nostri nu duc lipsa de curaj!

AVENTURI FARA PERECHE este povestea acestor creaturi simpatice, prinse intr-o poveste  cu gangsteri si rafuieli intre doua clanuri de mancatori de sosete.



Ambele filme pe care le vom aduce in aceasta primavara la cinema vorbesc despre curaj, indrazneala, dorinta de a cuceri lumea  si sunt motoarele unor aventuri autentice la capatul carora eroii vor descoperi prietenia adevarata. Prietenii iti spun ca e ok sa fii diferit, ca visurile sunt cele mai importante in viata, ca nu esti niciodata singur si ca merita sa lupti pentru lucrurile in care crezi.

Facebook FREEALIZE: https://www.facebook.com/Freealize

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Un barbat obisnuit mananca in jur de 50 de tone de alimente de-a lungul vietii pentru a mentine o greutate de 80 de kg.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Bula: Domnule doctor, am probleme cu memoria.
Doctorul: De cand?
Bula: De cand ce?

› vrei mai mult