Fii si tu unul dintre absolventii celui mai bun proiect educational de tineret din Romania!

16 ianuarie 2013, 17:29

Daca esti elev in clasa a 9-a sau a 10-a si vrei sa faci ceva diferit, sa experimentezi un alt mod de invatare alaturi de traineri internationali, Scoala de Valori in parteneriat cu AIESEC organizeaza pentru tine in perioada 1 decembrie 2012 - 23 ianuarie 2013 inscrierile pentru proiectul GROW.
 

GROW este singurul program inovativ de educatie non-formala din Romania construit pe un curriculum de 4 ani, cu scopul de a oferi tinerilor pe toata perioada liceului un continut educational complementar activitatii lor scolare.
 

Sesiunile de pregatire GROW pentru clasele a 9-a si a 10-a se vor desfasura timp de 6 saptamani sub forma a 10 ateliere de lucru interactive in perioada 3 februarie - 13 martie 2013. Intr-un mediu dominat de multiculturalitate si diversitate, participantii isi vor dezvolta aptitudini utile indiferent de calea aleasa dupa finalizarea studiilor, vor invata despre lucrul in echipa, managementul proiectelor, vorbitul in public si isi vor consolida increderea in sine prin provocari practice.
Fii si tu unul dintre absolventii celui mai bun proiect educational de tineret din Romania!Principalele elemente caracteristice ale acestui program sunt internationalismul - programul fiind sustinut in limba engleza de studenti internationali veniti in Romania prin organizatia AIESEC, abordarea pe termen lung, continutul educational imbunatatit continuu si acoperirea nationala - proiectul desfasurandu-se in cele mai mari 14 orase din Romania (Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Sibiu, Suceava, Targu-Mures, Timisoara, Arad).

 

In Bucuresti, cursurile vor fi oferite de studenti voluntari, recrutati cu mare atentie din tari precum: Brazilia, China, Vietnam, Indonezia si Camerun. De altfel, ne propunem ca in editia din aceasta primavara, sa avem aproximativ 270 de elevi participanti.
 

Pana acum, in program, au participat 5699 de elevi din 180 de licee, pregatiti de 246 studenti internationali.

Proiectul GROW a fost desemnat in 2012 „Cel mai bun proiect de educatie de tineret din Romania” de catre Parlamentul European in cadrul Galei Charlemagne.
http://www.charlemagneyouthprize.eu/view/en/previous_winners/prev_winners_2012/national_winners_2012.html

Proiectul se bucura de sprijinul Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, BRD- Groupe Société Générale, Parlamentul European, Kruk International, Decathlon, HP si Zentiva.
 

Pentru inscrieri vizitati site-ul proiectului GROW http://www.growedu.ro/apply/
Termenul limita de completare a formularului de inscriere este 23 ianuarie 2013.
 

Mai multe informatii despre proiectele Scolii de Valori gasiti pe site-ul oficial al organizatiei http://www.scoaladevalori.ro/ .

Mai multe informatii despre organizatia AIESEC si proiectele derulate in prezent in Romania gasiti pe site-ul http://www.aiesec.ro/ .

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Primul somnifer a fost inventat de medicul roman Celsius.

› vrei mai mult

Bancul zilei

un om in desert vede o fantana si striga:
-apa,apa!!!
din ea iese alt om si striga:
-unde,unde???

› vrei mai mult