Fetitele Powerpuff se intorc in Townsville si sunt din nou gata sa salveze lumea intr-un episod special pe 26 iulie!

15 iulie 2014, 16:09

„Ceva dulce, ceva acrisor si ceva fermecator, la care a fost adaugat din greseala inca un element: Elementul X” sunt ingredientele din care au fost create Blossom, Bubbles si Buttercup, faimoasele fetite Powerpuff. Serialul, creat de Craig McCracken si premiat la Emmy®, aniverseaza 15 ani de la aparitie prin lansarea unui episod special. Cele trei eroine trebuie sa salveze acum nu doar orasul Townsville, ci intreaga lume – si asta inainte de ora lor de culcare! Episodul „Dance Pantsed” (Dans cu pantalonii in vine) va avea premiera in Romania pe 26 iulie, incepand cu ora 8.45 si va fi urmat de un maraton de unsprezece episoade de selectii speciale.
Fetitele Powerpuff se intorc in Townsville si sunt din nou gata sa salveze lumea intr-un episod special pe 26 iulie!Vocile sunt interpretate de actorii care au colaborat si la serialul original: Catherine Cavadini – Blossom, Tara Strong – Bubbles, E.G. Daily – Buttercup, Roger L. Jackson – Mojo Jojo, Tom Kane – Profesorul Utonium si Tom Kenny – Primarul, iar invitat special este Ringo Starr, in rolul lui Fibonacci Sequins, extravagantul matematician din Townsville. Mai mult, Ringo Starr va interpreta si un cantec original, „I Wish I Was A Powerpuff Girl” (As vrea sa fiu o fetita Powerpuff).

Episoadele speciale vor fi insotite de un concurs online, dedicat atat copiilor, cat si parintilor. Concursul se va desfasura in perioada 18 iulie – 3 august, pe website-ul www.cartoonnetwork.ro, iar participantii sunt invitati sa incarce o fotografie care sa reprezinte un moment Powerpuff. Castigatorii vor fi rasplatiti cu experiente cool, multa distractie si o sesiune foto profesionista.

Mai mult, jocul pentru dispozitivele mobile Powerpuff Girls: Defenders of Townsville, care le prezinta pe Blossom, Bubbles si Buttercup, este acum disponibil si in Romania. In acest joc de aventura, participantii au misiunea de a le ajuta pe „Fetitele Powerpuff” sa-si recapete puterile si sa salveze lumea, dupa ce Mojo Jojo le-a sters memoria.

Lansarea episoadelor speciale vine la putin timp dupa ce Cartoon Network a anuntat ca va reveni din 2016 cu o noua serie din „Fetitele Powerpuff”. Serialul se concentreaza pe trei supereroine, a caror misiune alterneaza intre scoala, salvarea lumii si jocul de sotron.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Azi trebuie sa ai grija la capriciile tale. Altfel vei avea de suferit pe plan sentimental, dar si financiar.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Toti serpii sunt animale carnivore.

› vrei mai mult

Bancul zilei

La spitalul 9 inspectie...
Inspectorul intreaba: Ce mananca nebunii?!?
Doctorul raspunde: Broaste!
Inspectorul: Si nu le e scarba?!?
Doctorul: Nu, ca le mananca cu clanta cu tot!!!

› vrei mai mult